0 oy
283 göst.
Diğer kategorisinde (1,239 puan) tarafından
Kizlar kucuk oglum grip oldu bogaz enfeksiyonu ondan da bana gecti 20 haftalik hamileyim bogazim cok kotu aciyor bugun  yesil cay ve ihlamur ictim  zarari olur mu acaba bilemedim 

3 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Doktora danışmadan kullanmayın her hamilenin bünyesi bir olmuyor mesala bana bir çay bardağı ıhlamura 1 fincan elma kabuğu çayına izin vermişti fakat ben çok ağır hastaydım yoksa tavsiye etmem demişti 
(1,239 puan) tarafından
Kontrolumde bir ay sonra yarin saglik ocaginda tetenoz aşım var  ebeye sorim bari teskkur ederim
tarafından
En iyisi ebeye bir danışın geçmiş olsun
(1,239 puan) tarafından
Tamam sorucam tesekkur ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
İçmesen daha iyi özellikle yeşil çay gribe faydası var mı ki? Sadece nane limon onu da bir fincan içebilirsin demişti doktor bana
(1,239 puan) tarafından
Bilmiyorumki ne bulduysam ihlamura karistirip yaptim bogazım fena  nane limonda aklıma gelmemisti hic tesekkur ederim
tarafından
Bi daha içme canım benim kasları gevşetir o da erken doğuma neden olur Allah korusun.
(1,239 puan) tarafından
Bilmiyordum tamamdir cok tesekkur ederim
tarafından
Rica ederim canım
0 oy
tarafından
Nane limon ve ıhlamur içilebilir yeşil çay hamilelikte pek önerilmiyor ılık süte bal katıp içebilirsin boğazlarını yumuşatır katı ve sıcak besinler tüketme boğaz enfeksiyonun varsa dahada zedeleyebilir gribinde varsa bol bol portakal tüket çok geçmiş olsun 
(1,239 puan) tarafından
Tamam canim denicem cok tesekkur ederim
tarafından
Rica ederim geçmiş olsun
(1,239 puan) tarafından
Sagol canim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 256 göst.
26 Mart 2022 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,541 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 149 göst.