Kzialr doğumunuza kayınpederiniz çıkıp geliyor ve kaynananiz da. Naparsiniz??
Kaynanasını vs istemeyenler için diyelim:))
Ben bisey demem ailemden uzak oturuyorm zaten. Bisey olsa onlar kosup geliyor.ikiside cok istiyor zaten gelmek gelsinler memnun olsunlar )
Bence yanlış düşünüyorsunuz kendiniz den biri gelse kabul edersiniz ama iş eşin ailesine dönünce çekemem oluyor o bu değil de doğumda insan bir el arıyor muhakkak yanında tek başına çok zor oluyor eşim var diyeceksiniz belki adam işine mi gidecek evle mi ilgilenecek bebekle mi? Bence biraz sağlıklı düşünün ayak bağı değil emin olun dayanak oluyorlar her zaman boyle durumlar da bir büyüğün olması iyidir
Ondan kaynakli kendi memleketimde yapmaya karar verdim dogumu:))))
Kaynanam gelse birdey demem de kayınpederim e ne oluyo ayy şaka gibi birde geliyrms
Gelcekler tabiki bu absürt yada anormal bişey mi anlamadım?
Benim doğumda hastanede kayınpederim babam annem kayinvalidem ablam görümcem hepsi ordaydı sezeryandi belliydi ve herkes geldi hamdolsun ki anlayisli insanlar oturmadilar yanimda babamla kayinpederim asagida kantinde durdu
Bnm dogumuma kaynanam geliyor ilkez geliyor evime bn istanbulda oda memlekette dogum icin yanima geliyor cok seviyorum onu oda beni cok sever hatta okdr severki kurban oldugum der bebisimide yorgan yastık yapmis bir suru yelek hirka örmüş cnm kaynanam burdan ona opucuklerimi yolluyorum :)
Ben istemiyorum kaynvalidemin gelmesini , simdiye kadar torunum diyip arayip sormadi smdiden sonrada olmasin , birkac kelime hazirladim pat pat soylicem gelirse şimdimi torununuz oldu aklin basina geldi , gerek yoktu simdi de gelmene mecburum diye geldiysen kapi arkanda mecbur degilsin gidebilirsin diycem
Ben bu bebeğimi evde doğurmak istiyorum hani aseririz ya cnm evde doğum yapmayı aseriyo resmen :)))
Sizin evladiniz olduğu gibi onlarında torunu gelmeye görmeye hakları var. Herkes yerini bilirse sıkıntı çıkmaz.
Gelicekler kacari yok bizimkilerin :D
3 cocugumun dogumuna,kayinpederim, kaynim gorumce, eltim gelmislerdi. Erkekler asagida bekleme salonunda beklemisti eşim dışında. kadinlarda yanimdaydi. Yataga gelince, hemsire bebegi getirene kadar, bebegi emzirdikten sonra esim çağırmıştı herkesi gecmis olsun diyip eve dönmüşlerdi. Rabbim eksikliklerini gostermesin
Bebeğim 20 günlük . .. zaten eşinin ailesiyle hiç anlaşmam yani kaynanam ve iki gorumcemle bunlar bizi ayırmak için yapmadığını bırakmadı.. ama şükür istediklerini elde edemediler ben hamileykende bi kere bile aramadılar doğuma gelecez demediler . Görürsünüz dedim ;) eşime dedim eğer doğum a ailen gelirse yemin ederim çok kötü olur . Zaten insanı reklam eden tipler .. biz kontrol amaclı ile gittik sağ olsun amcanın eşi aradı illa doğuma gelecem dedi dedim.tamam biz kontrole gidiyoruz belki suni şancı verirler . Istersen gel hop hazırlanıp ile gittik gunlerim baya geçiyordu 42 hafta . Yatış yapıldı ertesinde 10 saatlik suni sancıyla doğurdum . Sonuç neymiş neymiş biz onları doğuma çağırmadı k beyinsizler tabi ki de cagirmayacam bi kere arayıp sormadınız biz geleceğiz demediniz hep oğlumuzu aradınız. Etmediginixi birakmadinizNah sizi gotururur um kaynanama iyi ders oldu küstü trip attı. Hiç umrumda da değil . Keşke kayinbabam yaşasaydı 4 ay önce vefat etti yazık adamı bildim bileli hastaydı alzaymir di .yasasaydiyda gelseydi allah rahmet eylesin .. kaynanamın içine öküz oturdu ohhh olsun 6 gelininin doğumuma gitmis 7. 'ye gidemedi içinde kalsın;)))
Kaynanam gelsin normal bisey ama kayinpederimi istemem rahat edemicegim icin. Oda gelmez zaten hic sanmiyorm:)
Benimki yakinimda zaten gelicek :) ama kayinpeder gelmez ins ya rahat edemem. Ilk bebegi görüp gider ins diyorum
Ikiside gelecekler e gelsinlerde bi zahmet gelmezlerse bozulurum ama kaynanamın degilde kayinbabamin gelmesini isterim o kaynanamdan daha iyi bakar bana kaynanam cadııııı :) hic bisey yapamasada gelir oper sarilir kızı yok benimde babam vefat etti cok iyi geliyo bana sagolsun Allah basımızdan eksik etmesin bana sen benim tadım tuzumsun diyo şapşik ya :)
Kendim icin konusuyorum ilk torun, annem geldi kayinvalidemde gelck tabiki onunda hakki görmek sevmek , yardim etmek te istyolar sagolsunlar ama kayinpeder ve babami 40i cikana kdr alamam eve dikişlerim emzirme fln derken rahat edemem zaten onlarda anlayis.gosterdi
Kaynanam da kayinbabam da gelsin onlar iyiki varlar :) RABBİM basimdan eksik etmesin onlari
Ay sinir krizi geçiririm herhalde o sınırlı de çocuk firlayiverir herhalde o kadar ki sinirlenirim.;)O acıyla daha da çok bagiririm git buradan niye geldin diye .Tövbe tovbeeeee Allah muhtaç etmesin bende benden uzak Allah a yakın olsjn
1,492,842 soru
24,392,285 cevap
349,393 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın