0 oy
1,070 göst.
Aile kategorisinde (190 puan) tarafından
Kızlar kaynnam hergun günde 1 kez de olsa bize geliyor pasta börek yapsam kayinbabana da götüreyim 1 tabak diyor veriyorum verdiğim tabaklar gidiyor gelmiyor tabakları sorsam tabak yok diyir kendi 1 tane yemek gönderse bana gönderdiği 1 tabagin hesabını soruyor bu arada 1 tane 2 tane değil 10 hatta ondan da fazla tabağım eksik 

33 Cevaplar

+9 oy
tarafından
Plastik tabak al onlarla gönder bundan sonra 
tarafından
Güzel fikir ama :D
(190 puan) tarafından
Bnmde aklıma gelmemişti keşke önceden sorsaydim
tarafından
Tabi canım burda çok zeki insanlar var Güzel fikir veriyorlar: D
tarafından
Sağolun kızlar :))))) kaynana ya bu kesin plastik tabağı geri getirir :)
tarafından
Aynn valla: )
-Reklam-
+1 oy
(1,772 puan) tarafından
Senin tabaklardan yeni çeyiz duzuyor galiba kendine 
(190 puan) tarafından
Bnm ceyizimi de beğenmiyor ama
(1,772 puan) tarafından
Fesat içten içe beğeniyor demek ki anlamıyorum ben bu kaynanalari oğlunun tabağı ya bu insan evladı daha çok mal sahibi olsun ister bu da ne koparsam kar diye bakıyor galiba olaya
(190 puan) tarafından
Kız normalde insan Yeni evli çift gezsin tozsunlar der benim kaynana da Yeni evliyken çok geziyorsunuz millet laf eder oturun evinizde dedi kimse laf etmedi kaynanm etti hamileyim dis Eti iltihabı geçirdim ağrıdan kivranirdim eşim 1 çamaşır serdi diye denediğni bırakmadı bı yere gitmek isteruz eşimle bende gelim der yoksa arabanın anahtarını vermez araba onların ya gerçi bana eşimin olduğunu söylemişlerdi nisanliyken daha neler neler yaptılar da bakma söylemiyorum oğlunu düşünse bunları yapmaz
(1,772 puan) tarafından
Ayy seninki şeytanın bi tık üstü Allah sabır versin canım sana
(190 puan) tarafından
Amin cnm Bnmki biraz tatlı dilli yılan iyi gibi gözükur başta o bni sırtımdan bıçaklar gorumcen komşum kaynım komşum kaynanm la altlı üstlü oturuyoruz mahalle hep amca yenge ve çocukları yani anlican tam içlerine düştüm cnm
0 oy
(14,168 puan) tarafından
Sende sor o zaman 
(190 puan) tarafından
Soruyorum Yok diyor eşimde sordu yok diyor bugünde eşim bı daha hiç bişe yollama dedi
(14,168 puan) tarafından
Valla ben gidip kendim topluyorum yoksa bizimki de gelmiyor :D
(190 puan) tarafından
En iyisi cm da isteyince de Yok diyor kaynnam
0 oy
tarafından
Sende evine git ve deki annecim ya tabaklarimi ver yada ogluna söylim yenilerini alsin karar senin☺️☺️☺️
(190 puan) tarafından
Tabağın yok burda diyor eşimde sordu yok burda tabağı diyor eşimde bundan sonra yollama dedi cani çeken evinde yapıp yesin dedi
tarafından
Eşin en mantıklısıni söylemiş kaynanan soylese tabaklarimi gindrrmiyosun bende gindrrmicm de
(190 puan) tarafından
Kız evde 5 tane pasta tabağım kaldı dün annemgil geldi servis tabağına koydum kayannam hala uik bnde diyor bundan sonra da yollamam zaten evlendiğim günden beri eşimle başbaşa bırakmamak için elinden geleni yapıyor
(612 puan) tarafından
Anam sakın inanma. Göndermezsin sonra ilk seni suçlayan eşin olur. Kim haklı kim haksız görüyorlar ama iş ciddiye binince anneleri dokunulmaz oluyor.
(190 puan) tarafından
Haklısın o konuda ncm eşim bni dinler haklisin der annesine gider sen haklısın der ben bişe dedim mi de kavga başlar evde
0 oy
(612 puan) tarafından
Beyaz köpükler var ya canım onlara koy. Hatta yoksa özel al taşıması hafif olsun diye aldım de koy onlara. Hayır tabak mühim değil de setlerin niye bozulsun yazık
(190 puan) tarafından
Eşimde bundan sonra yollama tabak dedi
(612 puan) tarafından
Bence de yani
(190 puan) tarafından
Kim canı ne çekiyorsa yapsın evinde yesin evimde tabak kalmadı ya yazık günah
(612 puan) tarafından
Üst yorumu okudum oraya cevap yazdım canım eşinin yorumuna inanma diye :)
0 oy
(4,907 puan) tarafından
Plâstik tabak al onlarla gönder 
(190 puan) tarafından
Öyle yapacam galiba
0 oy
tarafından
Sana gönderdiği tabakları biriktir sen de onlarla ver
(190 puan) tarafından
Kız 1 tabak verir ertesi gün alır geçen tabağıni kırdım yanlışlıkla günlerce konuştu gittim tabak takımı alıp geldim bı ee üstüne kase takımı istedi öyle bı kadın
tarafından
Aman Allahım Allah yardımcın olsun canim
(190 puan) tarafından
Amin ncm
0 oy
(5,727 puan) tarafından
Sende kaynananın tabaklarindan bir takım yap yollama
(190 puan) tarafından
1  tane  tabağı kırılsa günlerce konuşuyor cnm
(5,727 puan) tarafından
Onun mali kıymetliyse seninkide mal valla herkes bizim düşündüğümüz gibi olmuyor
(190 puan) tarafından
CNm düşünce olsa oğlumun evi diye düşünur
0 oy
tarafından
Git al kız sende ondan utanma 
(190 puan) tarafından
Kız Evde Yok tabağın diyor
tarafından
Tövbe buhar mı oluyor senin tabaklar
(85 puan) tarafından
Tüm dolaplarını karıştır kendin bul  al tabaklarını bence
(190 puan) tarafından
Bilmiyorum saklıyor mu kırıyor mu cnmm bı de benim Kaynana dışardan birinden tabak gelir ya ayrı yere yollamaz yemek yollar komşuya o tabakla yollar evde kullanır öyle bana başkasından tabak gelse yarı bı kenara bırakırım sahibine veririm ne kendi evimde kullanırım ne de başkasına yollarım
0 oy
(2,383 puan) tarafından
Sen git heprini torla topla getir onuda mi ben söyleyim:) 
(190 puan) tarafından
Kız evde bulamıyorum da acaba başkasının diye başkasına mi yolluyor
0 oy
(2,321 puan) tarafından
Bu nasıl aptallık ya çökmüş tabaklarına bacım
(190 puan) tarafından
Bnce de cnm bişe desem olmuyir demesem olmuyor
(2,321 puan) tarafından
İste kuzum tabaklarını yok derse gidince bunlar benim de seri kurmuş kaynanan
0 oy
tarafından
Artik kagitda sar  posted koy ver
(190 puan) tarafından
Artık öyle yapacam yeter cnm bildiğin tabaklarıma çöktü
0 oy
(85 puan) tarafından
Kayınvalidengile bi gittiğinde tüm tabaklarını topla al git bence, bi daha ki sefere de zorunda kalmadıkça göndermezsin göndermek zorunda kalırsan da plastik tabakta gönderirsin.
(190 puan) tarafından
Kız evine gidiyorum dolabın kapağını bile açtırmıyor tabaklarimı sorsam yok
0 oy
(2,720 puan) tarafından
Kaynana gittiginde topla al tabaklarini canm bn olsam alirdm bi dahada plastik tabak al onla gonder
(190 puan) tarafından
(2,720 puan) tarafından
Kocana tabakalri goster gidince acsin alsin kiz sinir oldm
(190 puan) tarafından
Kocam gitmiş sormuş yok demiş bn inip dolaba bakacam
0 oy
tarafından
Sen gidince aç dolabını al evde tabak kalmadı bende diyorum neredeler hep buradaymis de al. 
(190 puan) tarafından
tarafından
Öyle bir dünya yok evde tabağım kalmadı alayım de direk aç dolabı açtırmamak için ugrasirsa da yeni tabak almaya kalksam bir sürü para gidecek eşime kiyamiyorum de damardan gir sende
(190 puan) tarafından
Damardan girsem de anlamaz ccnm millet çocuğunun iyiliğini düşünür bizimki gelinle oğlumun arasını nasıl bozarım diye düşünur
0 oy
(327 puan) tarafından
Evine gittiğinde al tabaklarını mutfaktan canım bu ne böyle senin setlerin neden bozulsun, Bi şey derse de tabaklarımı alıyorum dersin 
(190 puan) tarafından
Kız evine gidiyorum dolabın kapağını bile açtırmıyor tabaklarimı sorsam yok cnm bişe desem bn kötü oluyorum
(327 puan) tarafından
Ayy bende yok derken hiç utanmıyor mu acaba, en iyisi arkadaşların da dediği gibi plastik tabak canım
(190 puan) tarafından
Yok bundan sonra yollamicam canı çeken evinde yapsın yesin biri sorarsa da bize anca Yeter az yaptım derim
(327 puan) tarafından
En iyisini yaparsın madem böyle nankörlük yapıyor kayınvaliden
(190 puan) tarafından
Yani en iyisi
0 oy
(6,912 puan) tarafından
Tabakla göndermiyorm bn akillandim darısı sana jsksjks
(190 puan) tarafından
Eşimde gönderme dedi gondermezsem bu sefer de bı iki gün sonra eşim gelir benle kavga eder niye yolladın diye
0 oy
(2,029 puan) tarafından
Yoğurt kaplarını dondurma kaplarını atmıyorum böyle zamanlarda katıp yolluyorum geri gelmese içim yanmaz bari
(190 puan) tarafından
Bende öyle yapacam cnm bundan sonra
0 oy
tarafından
Sende bisey  yaptığını gösterme istemesin istediysede peynir kaplarını falan atma yıka onlarla gonder
(190 puan) tarafından
Kız hergun bnde göstermesem kendi geliyor görüyor anlican oğluyla başbaşa bırakmamak için elinden geleni yapıyor
0 oy
(123,016 puan) tarafından
Boregi pogacayi peceteye sar posete koy
(190 puan) tarafından
Kız tatlıyı falan ne yapım sütlaç yapiyorum ondan bile istiyor onları neye koyim cnm
(123,016 puan) tarafından
plastik tabak al
(190 puan) tarafından
Yok bundan sonra yollamicam canı çeken evinde yapsın yesin biri sorarsa da bize anca Yeter az yaptım derim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 184 göst.
4 Şubat 2024 Aile kategorisinde Meldaaaaa (301 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 88 göst.
7 Kasım 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 470 göst.
30 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 591 göst.
25 Aralık 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde Gentle Avenger (3,770 puan) tarafından soruldu

405,997 soru

12,169,914 cevap

36,634 kullanıcı

...