0 oy
520 göst.
Diğer kategorisinde (25,196 puan) tarafından

Kendi arabamız bana ağır geldiği için taşıyamıyordum tek başıma özellikle mahallesi sokağı bizimki gibi merdivenli olanlar için kesinlikle tavsiye ederim bu modeli internetten almıcaktım aslında ama mağazada bulamayınca mecbur kaldım böyle hafif bişeye ihtiyacım vardı. Çok ama çok memnun kaldım isteyen tereddütsüz alabilir. Ağırlığı 4 bucuk kilo çok sağlam ve konforlu. Yeni ferrarimizi ömerim çok sevdi :D markası rival tokyo baston 

image

image

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bu markanın bebek arabası var bende baston değil normal araba çok memnunum 
(25,196 puan) tarafından
Bende bunu çok begendim kız valla bilsem baştan alırdım o kadar hafif ki artık rahatça çıkabilicem işim oldugunda dışarı
tarafından
Güle güle binsin gezsin çekik gözlüm :)
-Reklam-
0 oy
(1,806 puan) tarafından
Icindeki yakisikliyi daha cokkkk begendimmmm ☺❤
(25,196 puan) tarafından
İvittt onu bende daha çok begeniyom :D
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Yaa şapsigim teyzemmm maşallah nazar değmesin kuzumaa
(25,196 puan) tarafından
Can teysezi
(5,725 puan) tarafından
♥️♥️♥️♥️♥️
0 oy
(5,910 puan) tarafından

Omer senin o tipini yerim:P anne sana yeni araba mi aldi sevdin mi sen bakim :D

(25,196 puan) tarafından
Hahaha çok sevdiii zaten en sevdiği şey arabada gezmek :D
(5,910 puan) tarafından
Haha ayni b3nim kizcem yeterki disari olsun nasil oldugu farketmez :D
(25,196 puan) tarafından
Karın koca gezerler artık puhahahah :D
(5,910 puan) tarafından
Ben kizimi kimseye verememmmm :D
(25,196 puan) tarafından
Bende oğlumu veremeeemmmmmm :D ahahaha
0 oy
tarafından
Selin ben hala cem e araba almadim sence normal bebek arabasi mi Boston mu alayim
(25,196 puan) tarafından
Baston tabiki kız bende normal bebek arabası var ağırlığı 14 kilo onu bile taşıyamıyorum tek başıma bunu taşıyınca bugun dünya varmış dedm valla
tarafından
AMA misaf yagmur gunes falan olsa bacaklar usumez mi
(25,196 puan) tarafından
Havaya göre giydirirsin kız ben hiç sıcağa alıştırmadım Ömeri soğukta bile çıkardım asla üşümez hatta bayılır serin havaya. Ben bunu zaten yaz için aldım daha çok önümüz yaz günlük dışarı çıkarırken bunu kullancam uzak yere giderken yada sogukta falan diğerini kullanırız
tarafından
Tesekkurler seloo
(25,196 puan) tarafından
Bşy değil canım
0 oy
(190 puan) tarafından
Bnde alacam o yüzden surda kenarda beklim  bu arada maşallah nazar değmesin yakışıklı ya
(25,196 puan) tarafından
Sağol cnm benim. Valla bunu keşke baştan alsaymışım dedim
(190 puan) tarafından
Bnde alırken bundan alim o zman
(25,196 puan) tarafından
Kaç aylık canım bebeğin benim ki 11 aylık 6 aydan beri bebek arabasında yatarak gitmiyo sevmiyo hep oturarak gitsin etrafa baksın istiyo o yüzden bunu seçtim sırt kısmı cok güzel ortopedik destekli ve dik durmasını kolaylaştırıyor bebeğin oturmayı seviyorsa hiç kaçırma
(190 puan) tarafından
CNm doğmasına 1  ay var dedesi şimdiden alım koyum hangisinden istersen dedi yani anlican ilerde alırız dedim ama para varken alalım dedi
(25,196 puan) tarafından
He anladım canım bence de aldır madem nasılsa alınacak birgün. Ben 4 aylıkken tam yatarlı baston araba almıştım e bebekten baby plus marka oda çok güzel ama yeni doğan için olmaz 3-4 aylıkken falan koyabilirsin ona. He dersen ki zaten pusette olcak dışarı çıkmayız 4 aylık kullanabilirsin o modeli tavsiye ederim. Bebek büyüdükçe taşıması zor oluyo tek başına ama evden çıkarken ağırlığı 14 kilo çünkü arabanın
0 oy
(5,138 puan) tarafından
Bende travel sistemi satışa çıkardım kabin boy alıcam evimiz 10.kat asansör var ama yinede ağır asansör arabaya sığmıyor 
(5,138 puan) tarafından
Bu tam yatar olmuyor dimi
(25,196 puan) tarafından
Yok canım olmuyor. Bizim diğer araba tam yatarlıydı zaten o yüzden böyle bişey seçtim yatmayı zaten sevmez gezerken oturup bakacak beyefendi :)
(5,138 puan) tarafından
Bizimki dışarda uyumayı seviyor temiz hava çarpıyor
Diğerlerini de satsana canım kullanmıcaksan tekrar
(25,196 puan) tarafından
Canım bizde bitane travel sistem var onu alt komşum hediye verdi bana hiç kullanmamış çocuguna bende kabul ettim ama baktım çok ağır 1 ay kullandım ayıp olmasın diye sonra geri verdim abla biz kullandık başka aldık lazım olunca yine alırım senden sağol falan dedm öyle geri verdim. Diğer aldıgımızda baston tam yatarlı ve oturma pozisyonu da var ama oda bana ağır geliyo işte. Onu soguk havada falan açarız dedik o yüzden kenara kaldırdım satmayı düşünmüyorum şuan ama cocuk büyüyünce işime yaramazsa satarım belki bakalım. Bizimki oturur pozisyonda da uyumayı sever o yüzden sorun olmaz uyur her türlü dışarda :)
(5,138 puan) tarafından
Güle güle kullansın canım :)
0 oy
(2,368 puan) tarafından
İçindeki minnoşun linki var mi :) masallah kuzuma allah esirgesin ❤⚘
(25,196 puan) tarafından
Allah razı olsun canım benim onun linki kalbimde :D
0 oy
tarafından
Benimki de bu tarz pembe renk 5 senedir kullanırım büyük kızımda da kullandım ama yıprandı baya yeniden almayı düşünüyorum..alışverişte de çok iyi poşetleri bastondan geçirip taşıma derdim olmuyor
(25,196 puan) tarafından
Aynen cnm valla bilsem baştan alırdım ya acayip hafif
tarafından
Biz 5 sene önce 80 tlye almıştık :))
(25,196 puan) tarafından
Oo bedavaymış :)
tarafından
Pendikte pasaj içinde almıştı eşim..küçük daha 20 aylık mecbur alıcam çok lazım olacak bana büyük okula başlayınca
(25,196 puan) tarafından
Evt cnm çok rahat edersin valla ben bugun ne kadar rahat ettiğimi gördüm :D
0 oy
tarafından
Seloş ablam seni görünce istemsizce önöermiyörlörrr diyorum hdgjjddyu.

Araba kaç kiloya kadar taşıyor ablam ?

Omerkuşuma da masallahhh barekallah böğürtlenim benim 
(25,196 puan) tarafından
Hahaha canım benim ❤️ :D açıklamada 15 kg taşıma kapasitesi yazıyo canım ama bence 20 kilo da taşır baya sağlammış :D ama 15 kg dan sonrasını önörmöyörlörrrrr ahahahah
tarafından
Yaaaaaliufahhshhdagh of ablam karnım ağırdı :Ffdddd❤️ züheyr eymene yaz için alicam ama şu an 20 kilo travel e sığmıyor artık daha fazla taşıyan varmıdır acaba :(
(25,196 puan) tarafından
Var canım tabi ama onların ağırlığı 7 kilo falan bu benim aldıgım 4 bucuk kilo Bi yağ bidonu kadar kız ahahah başkasını önörmöyöm :D

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 56 göst.
6 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Nefize (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 81 göst.
6 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Nefize (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 245 göst.
29 Mayıs 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde CanOglum (862 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 179 göst.
29 Ocak 2021 Tatil-Seyehat kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,715 soru

12,394,427 cevap

44,057 kullanıcı

Kategoriler

...