0 oy
796 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
4 aylık bebeğimin aşısını erkene almislar. Dün aradilar hemen getir dediler. Aynasının ilk günü ve aşırı sancılı geçiyor diye babası götürdü aşıya. Kayınvalidemler aradi sen nasil annesin dedi. Ben anneysem eşim de baba aşıya gotumesi kadar normal bsi olabilir mi. Uyutuyor doyuruyor gezdiriyor gece kalkıp sallıyor diye bütün işi eşim yapmış oluyormus. Ben annelik yapmıyormusum

28 Cevaplar

+1 oy
(123,185 puan) tarafından
bu erkek tarafinin hepsi pislik yaa
tarafından
İllallah ya
-Reklam-
+1 oy
(3,836 puan) tarafından

esim bayaa ilgileniyormus valla masallah. ama ailesi bu kadar seyi nerden biliyor onu anlamadim. 

bi asiya goturdu diye boyle demeleri pek mantikli gelmedi bana
tarafından
Gorumcemle çok yakın oturuyorz sürekli benm evimde o laf yetiştiriyor. Mantıklı tek cümleleri yok ki
(3,836 puan) tarafından
gorumceler de fena oluyor ha :D ben hicbiriyle gorusmuyorum bi suredir altli ustlu oturdugumuz halde en azindan yeni sorun gundeme gelmedigi icin sinir olmuyorum arada eskilere sinir oluyorum o da esim kendince laf carpmaya calisirsa falan aklima geliyor.
tek yuk anneye kalinca gercekten yipraniyor insan babada yardim etmeli.
tarafından
Kiz valla bende kuscem artık kafam rahat olur :D
(3,836 puan) tarafından
en iyisi valla ben diyim sana :D ben zaten konusmamak icin bahane ariyordum sacma bi sebep oldu firsat bu firsat deyip konusmuyorum gorusmuyorum
0 oy
(15,458 puan) tarafından
Yeni nesil babalar normal olarak herşeyi yapıyor ama bunu lütufmuş gibi görüyor anaları çünkü kendiler tek başlarına baktılar çocuklarina. Babaları sadece sevmek istediklerinde kucağına aldı çocuklarını. Aklı almıyor ama artık normali bu. 
tarafından
Ben çocuğumu satın almadım. Evde kuş da beslemiyorum. Babası o tabiki bakacak ilgilenecek ne saçma düşünme yapıları var
(15,458 puan) tarafından
Eski kafalar işte.
0 oy
(15,869 puan) tarafından
He he de geç canim onlarami kalmış anneligini sorgulamak her halta karışmaya pek meraklilar
tarafından
Bende he dedim ama zoruma da gitti
0 oy
(117 puan) tarafından
Düşünce yapıları gerçekten çok sacmaymis yani senin üstüne ne kadar dusuyosa sorumluluk bi o kadar da babanın üstünde ve kimsenin karışmaya hakkı yok 
tarafından
Aaah ah anlamaz lar kii
0 oy
tarafından
Kulak asma devam et cunku babalik boyle birsey eşin sana lütufta bulunmuyor babalik yapıyor 
tarafından
Aaah ah bunu anlamazlar ki işte.
tarafından
Ama esin bunlari yaptugina gore aikesi gibi geri kafali degil şanslısın
tarafından
Eşim de benimle aynı dusuncede. Hatta ailesiyle konuşmak istemiyor bile. Ama sebep ben olmak istemiyorum bir şey demiyorum
0 oy
tarafından
Anneligini sorgulamak onami kalmış...kıskançlığından demiştir onu..oğlu kiyamiyo sana yardımcı oluyo  diye..benim.kayinvaldem.kocamin basının etini yiyo kendi.isini kendin  yap.karina yardım et çocuğu tut işlerini yapsin diye..insan niye bir.anneyi böyle üzmek isterki..hemde.kendisi anne....kimsenin haddi değil anneligini sorgulamak..
tarafından
Kendi tek başına büyütmus kayinbabam çok disiplinli bir insanmış baskıcı biriymiş. Benm de öyle zorlu bir evliliğim olsun istiyor. eşim de tam aksi çok uyumlu biri bunu istemiyor
tarafından
Ondan yapiyo işte..takma boşver ..
0 oy
(377 puan) tarafından
Kaynar kazana bosuna atmalik degiller. Vercen odunu vercen odunu. 
tarafından
Ahahaaaaa yaa ilaa sen :D
0 oy
(260 puan) tarafından
Ben hiçbir aşıda yanında değildim o zaman öleyim allah benim belamı falan versin ben anne değilim ;))) bence kıskançlıktan başka bir şey değil
tarafından
Bencede :D anne değiliz biz
0 oy
tarafından
Onun nereden haberi olmuş
tarafından
Görümcem çok yakında oturuyo. Sürekli benm evimde Cat kapı geliyor laf yetiştiriyor. Defalarca kapıdan gönderdim hala anlamıyor
tarafından
Babamın evinden getirmedim tabii ki bakacak de
0 oy
tarafından
Ahahha kıskanmışdıt kuzum onların zamanında kocaları yapmamıştır bizimkiler yapınca kudurma geliyor galiba sen anneysen oda baba yani 
tarafından
Aynen öyle. Bunun eşime yanlış anlatmaya çalışıyorlar daaaa o is çok zor su saatten sonra :D
0 oy
(4,725 puan) tarafından
Sen bişey demedin mi peki cevap verseydin 
tarafından
Eşim gereken cevabı verdi ama anneliğime laf edince üzüldüm öyle yazdım size
(4,725 puan) tarafından
Halbuki o da bi anne. Amaan bazen yaş aldıkça büyümez bazıları boşver
tarafından
Hah aynen valla
0 oy
tarafından
Kız manyak bunlar ayy 

Valla benimde kocam götürdü hemde ilk ayında napim oğlum vardı hava soğuktu hep beraber gidemeyiz sen al götür dedim.tamam dedi büyük oglumuda goturmuslugu var
tarafından
Kız goturcek tabiki tek başına dogurmadin. Kuş değil bu yem ver su ver büyüsün. Evlat
tarafından
Aman boşver aldırış etme
0 oy
(5,221 puan) tarafından
Ben böyle anneyim çocukta benm kimseyide ilgilendirmez de geç onlar heeşeyi çok biliyo
tarafından
Dedim tabiki ama zoruma gitti işte yazdım size öyle
(5,221 puan) tarafından
boşver kız takma şunları hayatında takacağın en son kişi olsun kulak asma
tarafından
Dimi ya valla haklısın
0 oy
tarafından
Nasıl üzülüyorum kaynana görümce deyince tüylerim diken diken oluyor Allah ıslah etsin 
tarafından
Artık benimde tüylerim diken diken oluyor :D
0 oy
(1,674 puan) tarafından
Valla hayat musterek yapacak tabi biz de esimle beraber bakiyoruz bebegimize sonucta tek basimiza yapmadik tek basimiza da bakamayiz yani
tarafından
Valla aynen oyle
0 oy
tarafından
Kendi damatları yapsa hoşlarına gider ama, o zamn sesleri çıkmaz eminim 
tarafından
Damadı yapmıyor içtiği su bardağını mutfağa bile götürmez. Ona gelinde böyle yapma karına yazık diyorlar
0 oy
(3,159 puan) tarafından
He de geç ya onlara neymiş hem babası götürmüş aşıya yedi kat yabancıya mı vermişsiniz sanki cocuğu?
tarafından
Gerekeni bende eşimde şöyledik ama zoruma gitti paylaşmak istedim
0 oy
(5,489 puan) tarafından
Sağ olsun eşim yardım ediyo diye benzer şeyleri söylemiş. ben kızımı alıp oturuyomuşum, bütün işi kocam yapıyormuş v.s
tarafından
He oldu iki yardım edip kendi görevlerini yaptı diye biz aksama kadar oturdu olduk
(5,489 puan) tarafından
Allah kolaylık versin canım benim
0 oy
tarafından
Babanin evinden mi getirdin bakacak tabi boyle sacmalik olabilir mi ya kendileri bisey gormedi diye gelinlere de gün yuzu gostermiyolar bu kaynanalari verip yerine legen mandal vs alamiyo muyuz ya
tarafından
Ayyy ilaaaa sen vallahi güldüm :D
tarafından
Daha cok makbule gecer kiz :D

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 99 göst.
3 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Kbrarslan (1,041 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 472 göst.
30 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy