0 oy
1,108 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (60 puan) tarafından
Kızlar şimdi sizinde fikrinizi alarak bir şey anlatacağım bir akşam kaynanamda oturuyorduk biz hep eşimle sakalasınız her konu da güleriz geçeriz işte kaynanamlardayken bebiş konusunu konuşuyorduk 34 haftayım bu arada işte eşim dedi ki gülerek zekilik yönünden bana benzesin falan bende aynı şekilde gülerek yoo ben daha zekiyim bana benzesin dedim işte orda güldüm falan konu kapandı sandım ertesi gün kaynanamlara gittim öğlen bir ton laf söyledi neymiş nasıl ben oğlundan zeki olurmuşum oğlu her türlü benden zekiymiş resmen bana gerizekalı dedi bende saygımı bozmadım tamam bir dahakine oğluna sen daha zekisin derim dedim kapattım konuyu eşime de anlatmadım anlatsam annesine çok kızar kızlar sizce ordaki şakalaşma da kötü bir niyet falan gördünüz mü ben anlayamadım da

22 Cevaplar

0 oy
(272 puan) tarafından
Kocaman kadın olmuş halbuki ileri geri konuşuyordur kocasıyla oda senin kocan istediğini dersin bunda ne art niyet var Allah akıl versin şu kaynanalara yaşlandıkça zekasıda azalıyor demin benimkide takmış kafayı yaşlı deyip geçiyorum canımı sıkmak istemiyorum durduk yere sende öyle yap ve iyi yapmışsın öyle her kelime kocaya anlatılmaz
-Reklam-
0 oy
(783 puan) tarafından
Iyi demişsin salla oğluna karşılık verdinya şaka maksatlı bozulmus ona bende cok şakacı biriyim benim her lafim batar simdi azcik alisti , diyo benim her lafim yanlis anlasiliyor b3nde dedimki aaa benimde ayni sekilde ne tesaduf yani umrumda degiller kaynanalar kayinpederler hepsi el kiziyiz diye bizi ezemezler susturamazlar 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 1,585 göst.
20 Şubat 2023 Diğer kategorisinde 2323 (2,173 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 339 göst.
16 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Ahsenbennn (1,789 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 536 göst.
5 Ocak 2026 Moda kategorisinde Cutie Bun (205 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 575 göst.