0 oy
495 göst.
Aile kategorisinde (2,530 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
...............................

10 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Kaynana böyle şeyler yapın ca daha çok hoşuna gidiyor mus dmeek
(2,530 puan) tarafından
evet canım hemde fazlasıyla deveye diken insana si*en yarar derler aynen öyle bunlara da
tarafından
Bnm eltim de öle iki yüzlü davranıyor kaynanamın kayın babamın arkasinda denediği kalmadı ama gene onu el üstünde tutuyorlar  bnde eşime diyirum bnde öle yapsam değerim olur ama yapmıyorum bnm karakterim de öle şey yok
(2,530 puan) tarafından
biz aile terbiyesi almış insan evladıyız canım onlar ailesinden birşey görmeyince normal geliyor
tarafından
Bir de bni kiskaniyir  senin ki kıskanıyor mi eltin
(2,530 puan) tarafından
hemde nasıl benim bileziklerimin aynısıni almış gitmiste özenti ışte herşeyi bende görüyor kendisi köyde yetişmiş hiç bişey görmemiş görgüsüz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bi laf var s.çacak döt te var bakacak yüz de Allah'ım öyle insanlardan uzak etsin bizi 
(2,530 puan) tarafından
evet derler ya birde deveye diken insana si*en yaranır diye vallahi aynı öyleler ya yüzsüzler
0 oy
(935 puan) tarafından
Valla bi laf var insanı ....... yaranıyor diye anlarsn demwk istedigimi

Boşver tencere kapak olmşlar miğde meselesi işte 
(2,530 puan) tarafından
aynen öyle canım evden kovmak saygısızlık etmek gerekiyor demek ki bunlar bu şekilden anlıyor
(935 puan) tarafından
Kız benim kaynanmda öyle eltim neler etti gene gidip evine oturuyr bunlar bu dilden anlyr
(2,530 puan) tarafından
hepsinin cani cehenneme reziller gözümde 5 kuruş değerleri yok
0 oy
tarafından
Evet öyle olmak gerekiyor hayatta öyle olmam ama bir laf var deveye diken insana .......... Yarar diye 
(2,530 puan) tarafından
ayyynen canım öyle arsız bunlar yüzsüz alışmışlar böyle şeylere bana ters geliyor bende bundan sonra öyle davranıcam
tarafından
Ben kendimi bozmazdım onlar ne yaparsa yapsin
0 oy
tarafından
Iki yüzlüler aman aman uzak dur ikisinden de
(2,530 puan) tarafından
eltimle 1 kere bile konuşmadık kaynanam soğuttu ondan da o şöyle iyi böyle iyi diye bir gelib diğer geline övülür durulur mu inşallah daha beyer olsunlar çok ahımı aldılar
tarafından
Olurlar daha beter sende otur izle canim vallahi ne olsa müstahak bunlara
0 oy
(181 puan) tarafından
S.çan yarıyor diye boşa dememişler 
0 oy
(7,116 puan) tarafından
Tammda voyle olmak gerekiyorr 

Amaa ben yapiyorum ediyorum daha da et.imi yiyen bi kaynanam yok
0 oy
(3,159 puan) tarafından
Kötüysen bu devirde senden iyisi olmaz canm
0 oy
(43 puan) tarafından
Sen resmen benim hayatımı anlatmışsın ben şok.O yüzden boşver canım Allaha havale et sen bende o durumdan çok çektim biz iki kız kardeş eltiydik sonra aramıza bi yılan girdi ablamın yuvasının yıkılmasında en büyük rolü oynadılar ablam boşandı 10 gün içinde kendi arkadaşını eski enişteme aynı zamanda kaynım oluyo ayarladı ve davullu zurnalı düğün yaptılar ve sağdıç oldular Allahın cezaları. Ve ablam boşanmadan önce de hemen hemen hergun ablamın evjndelerdi yani demem o ki artık ne duysam da eltiyle ilgili tuhafıma gitmiyo çünkü o kadar kötü bir şekilde tecrübe ettim ki ondan ve bu olanlardan sonra şimdi kaynanam gile bazen gittiğimde anlatiyo işte onları kovuyorum evimden yinede geliyolar diye yüzsüzlük de var yani daha anlatsam buraya sığmaz kusura bakma uzun oldu biraz :/
(2,530 puan) tarafından
çok kötü ya inanmıyorum Allahindan bulsun pisliklerr
(43 puan) tarafından
Amin amin yani diyorum ya o yüzden bütün pislikleri beklerim hiçte sasirmam
0 oy
(148 puan) tarafından
Yüzsüz insanlardan herşey beklenir aynı benim kaynana da böyle dayak yedi gene gitti evine yüzsüz kadın utanmıyor da ama hak etmiş kaynananda 
(2,530 puan) tarafından
haketti ama hala gelinim oğlum peşindeler beter olsunlar

İlgili bir soru bulunamadı

403,975 soru

12,102,350 cevap

36,420 kullanıcı

...