0 oy
715 göst.
Diğer kategorisinde (2,587 puan) tarafından
Kızlar ağlamamak için kendimi zor tutuyorum ya eşimi polisler eve getirdi yan komşuyla tartısmış size yazmıştım ayıp sesler geliyordu onlardan eşimde cok fazla alkol almış eşim geri cıktı bende kızımı uyutuyordm bi baktım sesler yükseldi pislik adam eşimin kafasına silah dayamış meğer bu olayı 1 saat önce yaşadık saat 9 10 arası akşam da site içi silah sesleri geliyordu korkudan hatta bahçe camından uzaklaştım ne olur ne olmaz diye. Çok korktum sonra bende terliksiz dışarı cıktım kimseyi de aramak istemiyorum olay daha da büyür ama eşim kendinde değil kızımla bu saatte karakoldayız daha 1 yaşına yeni girdi ağlamamak için kendimi zor tutuyorum kimsemiz de yok burda evimizi taşımasak eşimi tanıyorum rahat durmicak o adamlar da silahlıymış meğer 

8 Cevaplar

0 oy
(3,246 puan) tarafından
Ay ya işte suç eşine kalmasa bari alkollü olduğu için
(2,587 puan) tarafından
İşte o da pislik bi arkadası var o içirmiş galiba benimkde de abartmış eve gidince tekrar yaparsa sararsa onlara Allahım sen koru
-Reklam-
0 oy
tarafından
İnşallah olay büyümez üzülme sen
(2,587 puan) tarafından
İnşallah canım cok korkuyorum
0 oy
tarafından
Olayı tam anlamadım canım..eşinle kavga ederken mi polisler gelmiş üstüne karakola götürmüşler..birde senin neden gittin çocukla yazık çocuğa ..evde kalma şansın yok muydu..
(2,587 puan) tarafından
Ben korktum hemde eşim gel dedi kafası güzel birine sataşır diye
tarafından
Eşin hep icermi ..yazık günah o çocuğa ..karakollarda .eşinde ağzıyla içsin biriyle tartiscaksa konuscaksada aylıkken konuşsun ..geçmiş olsun canım valla zor işin .
(2,587 puan) tarafından
Hep içmez arada içer canım aynen mahfolduk Allah razı olsun canım
0 oy
tarafından
Ordan pis sesler geliyorsa belliki iyi bir yer deyil taşının sizde ordan aile olan yerlere binalara tasinin
(2,587 puan) tarafından
Eşim uyansın konuşucam canım hepsini
0 oy
tarafından
Sen kendini ve bebegini koru esin cocuk degil alkol almayi biliyorsa eger birsey yaparsa sonucunada. Katlanir. Sen bebeğini koru 
(2,587 puan) tarafından
Çok haklısın da canım dün mahfolduk
tarafından
Gecmis olsun insallah bir daha yasanmaz
(2,587 puan) tarafından
Cok saol canım amin inşallah
0 oy
(6,920 puan) tarafından
Senin eşin de tobe estağfurullah ya bı karı kız yardım merakı şimdi kendinden geçmiş gelmeleri seni bebekle perişan etmesi fln hayırsız ya.bu niye içmiş evde mi içti aklıma bı ton şey geldi evde icmediyse.gitti mi bu kadına yardıma sana Bir şey dedi mi
(2,587 puan) tarafından
Canım kadınla alakası yok doğru eşim dengesizlik yaptı ama kadın İstanbul da biz izmitteyiz  akşama doğru cıktı arkadası ile içmiş gecen günden kalan bir mevzu varr dı kafaya takmış işte ergen ergen davranışlar dediğin gibi bizi mahvetti karakolda kızımı sandalyede yatırdım
0 oy
(5,832 puan) tarafından
 Rabbim yardımcın olsun canım nasıl olduğunuz
(2,587 puan) tarafından
Allah razı olsun canım benim dün beni saat 4 bucuk ta eve getirdiler ifademi alıp eşimde daha ayılmadığı için bırakmadılar ifadesini alamadıkları için sabah 6 gibiydi onu da getirdiler daha uyanmadı konuşucam onunla
(5,832 puan) tarafından
Bim yardımcın olsun kardeşim hem haram işin içinde hem ne diyim

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 481 göst.
12 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Yarali (121 puan) tarafından soruldu

413,029 soru

12,435,035 cevap

45,786 kullanıcı

Kategoriler

...