0 oy
136 göst.
Aile kategorisinde (26 puan) tarafından
tarafından kapalı
Ben 8 aylık evliyim bir bebek kaybettim suan ikinciye hamileyim 11 haftalik esimin ailesi eşime diye bir dukkan açmış göya 1 tl vermiyorlar sadece kirami ödüyorlar ne pazar ne market görmüyorlar ben şimdiye dek aliyordum elime geçen az birseyle simdi onlarda kesildi eşya olarak sadece yatak odası almıştık eşimle kendimiz ocak ayından sonra destek çıkarım demişti taksiti ben ödüyordum asla destek çıkmadı benimde suan gelirim yok babası borcu biliyor ama ödüyoruz sanıyor eşime ise gir diyorum benim işim var diyor ama para kazanmıyor taksit yüzünden bana kızıyor ama babasına söylemiyor ödemiyor benden önce bu adam her ay saçma sapan şeylere milyarlarca para verirdi ben gelince kredi kartı kapatıldı ve 1 lira bile vermedi ailesi eşime dükkana gitme başka işe gir diyorum girmiyor senin yüzünden diyor evliliğe dair hiçbir sorumluluğu yok zaten bebegide istemiyor ilk kaybettiğim bebegimi cok seviyordu hersey para yüzünden ödemeyince taksiti böyle oldu zaten ailesi esim dukkanda 7 24 çalışıyor kendi üstüne dukkan 1 lira vermiyorlar kira ödüyorlar ve o bile bize çok büyük bir yük diyorlar benim ailem yok savunanim yok gidicek yerim yok dukkanda bende duruyorum bi oraya inmiyorum artık riskli bi gebelik ayrica 8 ay olmuş ailesi bi paket kıyma bile vermedi benim evime kurbanda dana kestiler di bu hersey için geçerli ne yapicam bilmiyorum esim benle konuşmuyor konuşsa da fevri akrabaları herkes kimi arasam odesinler borcu diyor niyee böyle yapıyorlar diyor ama nafile 1 liram yok cok çaresiz im eşimle aram kotu asla düzelmiyor canim ne istese içimde kalıyor süt bile alamıyorum 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

İlgili bir soru bulunamadı

405,847 soru

12,163,299 cevap

36,612 kullanıcı

...