0 oy
91 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (11,688 puan) tarafından
Kızlar bebeğim yakında 3 aylık olacak

1. Özel aşılar neler ve fiyat nedir? Ebe sadece özel asılar var 3. Ay dedi fiyat ad vermedi Dr soyler bilgilendirir dedi. Ne yapılacaksa alınacaksa filan eczaneden alalım bari kontrole gidince Dr vuruverir.

2. Göz munesi varmıs. Nasıl 3 aylık bebege yapıyorlar bunu götürmeyen var. Mı? 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
2. Randevu al çocuk göze onlar muayene ederler .1. soru hakkında bilgim yok
-Reklam-
0 oy
tarafından
Göz muayenesine götürmedim ben doktoru demedi öyle birşey. Aşı da rotavirus aşısı var 310 lira bide devletin karşıladığı 3 tane aşı var toplamda 4 aşı
tarafından
Valla kuzum neyi çok irdelersen birşey çıkıyor, doktorlara kalsa hastaneden cikmicaz valla ben kalça çıkığı testinden sonra bidaha kontrole götürmedim hep para tuzağı bi kan alsalar ona bile para istiyorlar bez alırım ben çocuğuma o parayla yani, zaten sağlık ocağı yapıyor çocuğun herşeyini, biraz çocuğumuzun doktoru kendimiz olmalıyız gayette güzel bakıyor benim kızım maşallahı var gözünden hicbirsey kaçmıyor :Ddd
(11,688 puan) tarafından
Benimkide oyle ama ne bileyim canım birde şimdi özel aşılar varmıs. Göz Dr bilemem de aşıyı yaptırmak zorundayım
tarafından
Aynen canım aşıları bende yaptırıyorum mecbur 1. Doz yaptırdım geçen ay işte 310 liraya 4 Nisan'da 1 tane daha var o da aynı 310 lira. Gerçekten bitmişligin sonuna geldik herşey aşırı pahallı
(11,688 puan) tarafından
Aynen oyle bacım seve seve vercez evlat bu birde saglık  üstüne akan sular duruyor
tarafından
Aynen öyle kuzum doğru diyorsun
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Canım ücretli aşıların bütün doz toplam 3 bini geçiyor sadece rota 300 kusur TL 
(11,688 puan) tarafından
Yaptırcaz bacım napalım. Büyüge yaptırdık ama 5 sene onceydi neredeyse o yuzden hatırlamıyom
(4,060 puan) tarafından
Senin kararın kuzum benim

İlgili bir soru bulunamadı

405,990 soru

12,169,498 cevap

36,634 kullanıcı

...