0 oy
197 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından
Merhabalar   hazır kadayıf tatlısı yaptm ama hamur oldu nedenını bılen veya normale döndurmek için  tavsıye vercek bırılerı var mıdır ?,

3 Cevaplar

0 oy
(260 puan) tarafından
Ya içine yağ koyuyorlar diye duydum ama paket yağı eritip olur mu ki diyip vazgectim
tarafından
Bende bılmıyorum esmın canı ıstemıs ılk defa yaptm cok hamur ılk basta ıyıydı gunduz erken yaptm smdı yedık kurtarabılor mıyım acaba
(260 puan) tarafından
Yok be sıkma canıni hazırmış Allah'tan el açması değil canın sağolsun at çöpe YouTube yada googleden bak belki bir puf noktası vardır elde yapmayı bırak hazirini bile yapamadığım için direkt pastaneden alırım yapamadığım için adını çıkarırım o tatlının eşim de zamanla tiksinir konu kapanır bende genelde;))))
tarafından
:):):)  yerız canım israf haram.senın taktıkte iyiymiş ama :):)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yapmadan önce fırın tepsisine at kavrulsun baya benim de yaşadığım bir şey bu baya sinirlerim bozulmuştu ya bir de şerbeti soğusun öyle dök
tarafından
Bnmde aklıma geldıde  iş işten gecti :(
tarafından
Aynn öyle valla ben o halini gördükçe de ağlayasım geliyordu kimse yemedi kaldı orda :(
tarafından
:( neyse ılklerın gunahı olmaz napalım bıdakıne daha guzel olur
0 oy
(3,097 puan) tarafından
Şerbetinin şekerini az yapıyorsundur. Benim babam yapar tatlı. Gecenlerde ona söyledim çıtır çıtır olmuyor hamur gibi diye o da şekerini az koyuyorsundur dedi. Gerçekten de hafif olsun diye şekeri az suyu çok koyuyordum.
tarafından
Ben suyla yapmadm 1 lt sütle yaptım  3 bardak seker koydum sız jac bardak seker koyuyosunjz
(3,097 puan) tarafından
Sutle de yapsan birebir olmaliydi.2 bardak su ise 2 bardak seker olmaliymis
tarafından
Oo cok değil mi 5 bardak şeker :(
(3,097 puan) tarafından
Cok ama oyle çıtır oluyor
tarafından
Anladm

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 98 göst.
21 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mihra (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 318 göst.
7 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Neslidysn (130 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 483 göst.
7 Nisan 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Minikhayaller (544 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 108 göst.
18 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Azracan11 (870 puan) tarafından soruldu

412,447 soru

12,417,061 cevap

45,060 kullanıcı

Kategoriler

...