0 oy
863 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (826 puan) tarafından

image

Tunar Sma hastası çok az zamanı kaldı nolur duanıza Tunarıda katln yalvarırım

22 Cevaplar

0 oy
(826 puan) tarafından

En İyi Cevap

image

ilgilenen olursa diye attım. 
-Reklam-
0 oy
(5,725 puan) tarafından

Canım Rabb'im şifa versin kuzuma:'(

(826 puan) tarafından
Saoı canım. Lütfen duanızı esirgemeyin
0 oy
(1,633 puan) tarafından
Kurban olurum ya Rabbim şifa  verr
(826 puan) tarafından
Amin canın saol. Duanlzı esirgemeyin lütfen
0 oy
(5,138 puan) tarafından
Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine acil şifa versin tüm sma bebeklerine ve diğer hasta bebeklere 
(826 puan) tarafından
Amin canım Aminnnn
0 oy
tarafından

Yutkunamadım bakarken oysaki her halimize şükretmek lazım bu hayatta Rabbim Şafi ismiyle şifa versin evladına inşallah 

(826 puan) tarafından
Her halimize şükr ermek lazım canım. VAlla bebek ağlıyo diye söyıenmekdeğil şükr edelim
0 oy
(1,300 puan) tarafından
Kurban olduğum safi ismin hurmetine tunar a ve tüm hasta bebeklere şifa ver inşallah  mübarek gece hatrina :(
(826 puan) tarafından
Aminn canım lütfen duanızı esirgemeyin
0 oy
(670 puan) tarafından
Bebegime bakip saglikli diye sükür ediyorum ama.bu bebekler ne olacak. Bi tane olsa iki tane olsa ama o kadar cokki. Bagislayabilecegimiz azicik birsey olsa bile hangisine bagislayalim onu bile seçmesi o kadar zorki. 

Anneleri babalari aileleri, oynamak yurumek degil de nefes almakta bile zorlanan bebekler, minik kalpleri, Allah kimseyi darda birakmasin. Rabbim bi muzice yap da bu bebekler sifa bulsun allahim
(826 puan) tarafından
Hangi birine yetesin canım. Ben kendim az biraz birikimim varsı onu verdin eşime saolsun bağış yaptı. Sonra eşimden habersiz tekrara bağış yaptım. Ama genede oımuyo. Benimde oğluç ameliyat olacak 2 defa hemde onada para biriktiriyoruz. Kalbimi söküp vermek istiyorum
(670 puan) tarafından
Insallah ogluna da sifa bulur. Allah kimseyi çaresiz birakmasin
(826 puan) tarafından
Saoı canım. Allah razı olsun
0 oy
(2,979 puan) tarafından
Bugün hatim indim inşşalh duamda unutmucam yavrumuzu rabbim Şafi ismiyle şifa versin :(((
(826 puan) tarafından
Amin canımmm
0 oy
(2,096 puan) tarafından
Rabbim ona da bu hastalığı olan yavrularım ıza hayır li şifa versin bakmaya bile dayanamadım. Neden herkes böyle duyarsız 
(826 puan) tarafından
İğnenin parası bazı insanlar için hiç bişey bi dakikada vere bilirler ama  umursamaz oldular.
(2,096 puan) tarafından
Kimse annenin içinde ki acıyı anlayamaz vermeleri için o acıyı bilmek gerek. Gördüğüm zaman dayanamıyorum yutkunamıyorum. RABBİM sen kimseyi evladı ile sınama. Amin :(. Neden mesela devlet el atmıyor bu duruma yazık çok yazık
(826 puan) tarafından
Kimsr anlamıyo canıç doğri dedin. Acıyı yaşayan bilit bide anneler bilir bana göre. O çoçukıarın yerine kendi çoçuğunu koyduğunda canından can gieer
0 oy
(477 puan) tarafından
Kurban olurum yaradana yaa  nasilda guzel Allah im dert verip derman aratmasin  keske cocuklar hic hasta olmassa
(826 puan) tarafından
Çoçuklar hep gülmeli koşmalı oynamalı. Çoçuklar makineye bağlı kalmamalı
0 oy
(3,854 puan) tarafından
Allahim yardim etsin bu yavrulara. o ilaci o kadar pahali satan sirketinde boyle duzen mi olur ya. yaziklar olsun kim engel oluyorsa
(826 puan) tarafından
Ben Allaha hevaıe ettim canım.  Kim duyarsız oıuyosa. Kim  durumu oıubda yardım etmeyenleri Allaha hevale ettim. Paraları çok harca harca bitmez ama hasta çoçukıara gelince yok nedense
(3,854 puan) tarafından
oyle canim malesef. bi ara doktorlar bu ilaci ureten sirketi boykot ediyordu gereksiz pahali diyordu o da bitti galiba. bi umut olsa yavrulara Allah analarina babalarina dayanma gucu versin. ben boyle post gordukce bakamiyorum bebeklerin yuzlerine bile. Allah sifa versin
0 oy
(89 puan) tarafından
Bir kampanya falan baslatmanıza, sesinizi duyurmaya yardım etsek var mıdır yurt dışına gitme imkanınız? Çok çok geçmiş olsun bizlerin ömrü onların olsun 
(826 puan) tarafından
Canım kampanya var aslına. Şuan 39 faiz toplandı. İbanı attım yukarl. İlgilenen olursa eğer
0 oy
tarafından
Rabbim şafi adı hürmetine şifa versin inşallah şu yavrucaka
(826 puan) tarafından
Aminn canım lütfen her duanıza katın
0 oy
(29,452 puan) tarafından

Oy kuzum kıyamam Rabbim.mucizevi bir şifa versin bütün hasta bebeklere hastalara :(

(826 puan) tarafından
Aminnnnnnn
0 oy
(3,004 puan) tarafından

Allah şifa versin çocuklara çok üzülüyorum onların eline diken bile batmasın mübarek gece hürmetine:'(

(826 puan) tarafından
Amin canımmm kimi in duası demişler. Belki birimizin duası kabul oıurda tedavisine ulaşır yavru
0 oy
tarafından
İbanı fln varmi sende yardım edelim canim
(826 puan) tarafından
Eğer instagramınız varsa orda var canım yurt dışı için. Gerçekten durumu çok kötü canım. Videoları var annesi yeni paylaştı hepsini baksanız
(826 puan) tarafından
Foto atıyorun şimdi isterseniz baka bilirsiniz canım.  Ben yanlış yazmaylm diye foto attım.
tarafından
Insta  yok kuzum
tarafından
Cok sağol kuzum  elimizden geldiğince yardım edecez
0 oy
(670 puan) tarafından
Azerbaycan da  ilaci karsilamiyor?
(826 puan) tarafından
Hayır canım maıasef karşılamıyor. 39% toplandl şuan türkiyede çoçuk acil götürdüler durumu kötüleşdi. Annesini görsen saçları beyazladı
0 oy
tarafından
Allahım şifa versin bu yavrulara elimizden hiç bişey gelmiyor ki çok pahalı masrafları rabbim yardım etsin ailesine sabır versin 
(826 puan) tarafından
Amin canım.  Duanız yeterli belki sizlerin duası kabil olurra birilero görür canım
0 oy
(92 puan) tarafından
Rabbim şifalar versin insallah
(826 puan) tarafından
Amin canımm çok saol
0 oy
(6,357 puan) tarafından
Rabbim yardimcisi olsun su mubarek gece yuzu suyu hurmetine 
(826 puan) tarafından
Aminn canım çok saoll

İlgili sorular

0 oy