0 oy
541 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Şimdi erkek olursa ben kız olursa eşim koyucak diye anlaşmıştık fakat şimdi düşününce bazı şeylere çok üzüldüğüm için fikrimi değiştirmek istedim zamanında hep hayalini kurduğum şeyler hep kavga ile kırdı beni annesi ile alt üst dublex yaşamayınkabul ettim kalabalık bir aile.. fotocu oldugum için hayalini kurduğum dış cekimi kavgalardan dolayı yapamadım sinirden düğün resimlerimlerini bile cıkartmadım..Ama Merhametli aşırı beni düşünen birisi oldu artık onun istediği isim ‘ Almila ‘ benim ise ‘Doğa’  ... bunu söylediğimde bana bagırdı kızdı ve ben gece uyyamadım dudagımda korkudan ucuk cıktı... o cok önceden okudugu kitapdan hayran oldugu bir isimdi..

Şimdi tükürdüğümü yalayım mı yoksa kendı sözümü geçireyim mi, 

Bugun agladıgımı ve trip attıgımı gördünce dayanamadı röntgen kagıtlarına bakıyordu baş ucunda sinirden bana verdi sanki al senin olsun der gibi tuhaf bir davranıstı kafam karısım... fikir yorum istiyorum,,, dişarıdan nasıl göründüğünü bilemiyorum duygularım karmasık...

13 Cevaplar

+1 oy
(1,794 puan) tarafından
Ya ne fark eder ki sonuçta tamam biz taşıyoruz 9 ay ama o da baba yani sonucta iki çocuğum var birinde hiç karışmadin birinde birlikte karar verdik üstünlük yine esimindi ne oldu yani ben mi anne olmadım eşim mi baba olmadı 
(2,282 puan) tarafından
Herkes şu olgunluk da olsa zatenn bi prüz kalmaz hayyattaaa bacimmm +++ benden sana
(1,699 puan) tarafından
Oyle oldugunu düşünmüyorum cocuga isim koymak annenin hakkidir ve bu hakki babasina vermis olsa bile anneninde onaylamasionaylamasi gerek ben karnimda taşıyorum 9 aydan fazla sancisi bulantisi odemi oturup kalkmasi bile cok zor hamileyken dogumu emzirme bakma uykusuzluk vs. Yani annenin hakkidir
(2,282 puan) tarafından
Herkesin hayatına kimse karışamaz :D tartismaya acik bi konu da bence ortak olmalı 9 ay tasyoruz diye tum hak bizde degildir diyorum ve 7. Ayımdayım sabah bebegimi gormeye gidicem uyuyorum boşkoooyyy sonuçta Hayat kısa kuşlar uçuyorrr :D :D :D
(1,794 puan) tarafından
Tabiki annenin hakkı var dinimiz bile anneler için ne kadar güzel şeyler söyler tabiki annenin görüşü alınmalı benim dediğim sadece sırf böyle bir mesele için aile huzurunun bozulmaması
Bebek daha gelmeden isim yüzünden başlayan bir tartışma doğduktan sonra sen baktın ben baktım uyudum uyumadım sonra çocuk büyür birşeye sen izin verirsin baba karşı çıkar baba izin verir sen karşı çıkarsın oooo bir sürü şey
Demişsin ya simdi tukurdugumu mu yalayim diye bir kere o düşünceden kurtul sakin sakin ortak bir karara varın senin istediğin benim istediğim demeden
-Reklam-
0 oy
(5,331 puan) tarafından
Kendi istediğim ismi koyardım  bütğn emek bende nede olsa 
0 oy
tarafından
2 isim koyun 
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Yaşadıkların ve kızına kimin isim koyacağı konusunda bir alaka kuramadım. Saçma olmuş nasıl anlaştıysanız öyle yapın
0 oy
(6,047 puan) tarafından
Almila daha guzelmis. Bizde eşimle isim konusunda eşim kızımda kendisi koymak istedi Duru koydu. İkinci olursa sen koy karışmayacgim dedi 34 haftaligim. Doruk koyacagim dedim bişey demedi olmaz falan da demedi. Bence almila olsun hem güzel bir isim hemde gönlü olur. Aman tükürüğünu yalama daha sonra başka konularda pişirir önüne koyar
0 oy
tarafından
Almila ismi açık ara daha güzel 
0 oy
tarafından
İki isim birden konulsa bence ikiniz içinde iyi olur gerçi böyle dedim diye birazdan iki isim konacak bir de soyisim çok uzun oluyor bu çocuk büyüyünce sınavlarda ne yapacak diyen linç tayfa gelir ama anlaşma nasılsa ki bizde de erkek olursa ismini ben kız olursa eşim koyacakti 
0 oy
tarafından
En baştan isim pazarlığı neden yapıyorsunuz kğ hata orada evlat ikinizin ortak isim koymak daha mantıklı 
0 oy
tarafından
İki ismi de koyun öyle de istemezse eşin sana olan davranışı ilgisi sevgisine bağlı olarak eşinin dediğine seve seve razı gel canım.
0 oy
tarafından
Eşinin davranışı hoş değil ama başta anlaşma yapmışsınız cnm.Almila koy.cogalsin almilalalar.Kizimin adı da almİla bu arada
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Hamilelik hormonların devrede yasayamadigin durumu düşünüp kendini üzmeye yer arıyorsun k.bakma canim sözünü yeme eşini kırma isim çok güzel bence tartışmaya bilr gerek yok en başta öyle anlaşmışsınız 
0 oy
(2,591 puan) tarafından
Adı almina olsa sen sevmiycekmisin onu yada doğa olsa eşin sevmiycekmi kızını bence isim konusuna takılmayın isim bi boncuk canım birbirinizin kalbini kırdıgınıza değmez inanın...

Mesela ben bazen bazı şeyleri benim dediğim olsun diye diretiyorum oluyo ama gönül rızasıyla kalpten istediği için olmuyo sen direttin oda yıldı tamam olsun dedi ama kalbinden gelerek demedi sen mutlu olabilecek misin 
tarafından
.........
(2,591 puan) tarafından
O yüzden bırak koysun istediği ismi kalp Kırmaya değmez canım inan

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 1,784 göst.
+1 oy
14 cevap 361 göst.
17 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Nisan KC (4,100 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 204 göst.