Vurdumduymazz biri olmaya basladim sanirim ben kendimi hayret içerisinde izliyorum.. bir boşvermişlik ki sormayın gitsin. Bu gece çay demledim eşim de yan odada bilgisayarda oyun oynuyor koydum onada çayını sonra kendimde al dim içiyorum su koca paket çekirdekler oluyo ya onlardan neredeyse bir paket yanlız başima yedim normalde bin kere eşimin yanına gider hadi gek birlikte çay içelim hadi gel birlikte oturalim diye bin kere basının etini yerdim sonra çekirdek yerken düşündüm ben artık çoğu se yi takmaz olmuşum kayinvalidem mesela oğlunun burnunda sümük var temizlesene demişti önceden aman aman nasıl kurgulardım şimdi aman ne var onda diyorum eşim geçen gün sen benim bu hayattaki sınavımsın dedi eskiden buyuk kavga sebebiydi ama hic duymazdan geldim cunku biliyidum beni tahrik etmek için dedi bugün çekirdeği çıtlarken düşündüm ben artık ya büyüdüm ya olgunlardım yada vurdumduymaz biri oldum bilmiyorum ama değişlik hallerdeyim.. millet lohusa depresyonuna girer ağlar bende hic birşeyi takmıyorum. Tamam bu halim hoşuma gidiyo ama bu gece düşünürken kendimi amaçsız buldum günü geçirmek icin yaşadığımı farkettim.. ve aslında içimden hiç birşey yapmak gelmediği için tepki vermediğini farkettim. Sanırım bu da değişik bi tur depresyon. Herkes eşini kayınvalidesini anlatıyor bu seferde masaya ben kendimi yatiriyim dedim kızlar.. noluyor bana ¿ •●
Boş vermislik sendromu ben şuan hamileyim banada oldu o dediğin şey hiçbirsey umrumda değil :D
Kulağa fena gelmiyor :) yorgunluk ve bitkinlikten olabilir çocuklar enerjinizi tükettiği için bi dermansızlık olabilir. İnşallah geçicidir diye mi dua edelim yoksa daim olsun diye mi? :)
Rica etsem bu vurdumduymazlik halinden on kilo alabilir miyim ? :D
Aslında zamanla tanıyarak kabullenerek alışıyoruz herşeye sende mücadele ede ede belki kırıp belki kırılıp zaman geçirerek bazı olguların değişmediğini gördüğün için artık insanları olduğu gibi kabullenip yaşıyorsun. Bugün ben bilerek aynısını yaptım senin yazını okuyunca da güldüm bazen işe yarıyor gerçekten ben daha evleneli 8 ay oldu 7 aylık hamileyim. Gecen haftaya kadar herseyını sorar kurcalardım tartısırdım bu aksam tlfda bısey ler e bakıyordu sormadım annesi geldi yemege giyimime karışır once olsa kızardım eşime üstünde ki pijama dar poposu çıkıyor giymesin demiş bende hiç uzatmadım keşke bana deseydi hemen değişirdim dedim sonra da sinsice bayagı güldüm şimdi o düşünüyor ne oldu buna diyebazen boyle davranmak gerek hahhaha
1,492,622 soru
24,389,012 cevap
349,167 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın