0 oy
221 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından

Kızlar ek gidaya geçince bebeklerinize ozel corbami yaptiniz yoksa evdeki corbalardan mi verdiniz 

Hemsiremiz ek gidaya geçince yaptigin yemek sularindan corbalardan verebilirsin dedi

6 Cevaplar

0 oy
(1,572 puan) tarafından
Biz de geceli daha 1 ay oldu yogurt corbasi yaptim ayni bzim kendimizin ki gibi. Sadece tuz yok icin de. Yarin da sebze corbasi yapicam. Ona salca tuz atmicam bu sekilde
tarafından
Yemek  sularından ver dedi hemsire yedigimiz yemekleri kastetti bnce ama dimi
(1,572 puan) tarafından
Bence de canim oyle demis. Ama agir gelebiliyor bebeklere. Kendi yapacagin corbadan az ayir ona canim. Salca tuz baharat atmadan icir daha iyi olur. Kucuk bir tencere de ona ait olsun.
tarafından
Anladim cnm saol ben oyle acili baharatli yapmiyorum aslinda yemeklerimi.4 yasinda oglum yemiyo diye ama yinede tuz ve salça koyuyorum tabi bebegime biraz ayiririm dedigin gibi
(1,572 puan) tarafından
Evet canim oyle yap. 1 yasindan sonra sizin yedikleriniz den yiyebilir diye biliyor arrik
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yani çok baharatlı tuzlu yağlı falan yapmayip verdim 
tarafından
Zaten 4 yasinda oglum var tek baharatım tuz bide arada corbalara nane koyuyorum verebilirim yani yaptığımdan dimi
tarafından
Bence verebilirsin ben öyle özel çorba falan.yapmadim sürekli yemekleri ağır yaomadigim için yaptiklarimla  besledim hep canim
tarafından
Bde asla aci yapamiyorum zaten cocuk yemiyo diye
(775 puan) tarafından
Salça bebek için iyi değil demişti doktorumuz içini yakar diye
0 oy
tarafından
Beş ayına girecej paşam bugün tavuk çorbası icirdim iki tatlı kaşığı öyle sevdiiki kız ben kıyamadım yoksa verirdim
tarafından
Ya benimkide 5 aylik olucak bende muz verdim ilk defa iki cay kasigi kadar :) cpk sevdi ama kabiz olur diye veremdim cok
tarafından
Muz çok verme tavuk çorbası yap yorgyt çorbası yap canim sade yoğurt ver
tarafından
Tmm cnm saolasin azcik verdim zaten:)
tarafından
Sebze corbasids olur çok tatlılar demi:)
tarafından
Hemde nasil yaa ağzını actikca ben doyuyodum sanki:)))
0 oy
(3,902 puan) tarafından
Özel yaptim bn..cnku bizim corbalarda tuz var baharat var saĺca var vs ..bunlarin hiçbirini bebek yiyemez daha..1 yasindan önce tuz yasak zaten..
tarafından
Anladim cnm saol
0 oy
(12,705 puan) tarafından
Bizim çorbalar sa baharat salça tuz var vermedim ben özel yaptım ilk başlarda zamanla bizim yemeklerimizden verdim 
tarafından
Anladim cnm tesekkurler
0 oy
(1,673 puan) tarafından
Ben ona ozel yapiyorum bizim yediklerimizde onun ayina uygun olmayan seyler var tuz var baharat var yani yiyemez bizim yediklerimizden guzel tarifler var internette bakip yapabilrsin
tarafından
Tamma oyle  yapiyim bn de

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 139 göst.
30 Mart 2022 Aile kategorisinde kubraugur (2,530 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 165 göst.
0 oy
12 cevap 193 göst.
4 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Cgdmgnn (80 puan) tarafından soruldu
0 oy