0 oy
506 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (1 puan) tarafından
Herkese merhaba kızlar çay içine  eti ekmek ve bebe biskuvisi koyup blenderden geçirip bebeğime  veriyorum başka türlü yemiyor sizce.iyi yapıyor muyum blenderden  geçirmesem midesini bulandırıyor yemiyor  

21 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Bebeğe çay mı aman yarabbi
-Reklam-
+1 oy
(1,629 puan) tarafından
Bebeğe çay süpermiş, elinin altında İnternet var, yaz bakalım bebeğe çay verilir mi diye, ne diyor bakalım. Şeker de koyuyor musun? 
+1 oy
tarafından
Biskuvili olanı bilmem ama cay ekmek gayet gu,el valla biz öyle büyüdük cok abartmadan verebilirsin bende bazn oglum uyandiginda yemek yapmamissm yada ocakta pusmemisse veriyorum nolck
0 oy
(30,403 puan) tarafından

O nasıl oluyor çay yerine su koysan daha iyi degilmi

(1 puan) tarafından
Denedim  sevmedi çayın  tadını  sevdi :)
0 oy
tarafından
Ne kadarlik bebeğin cayın bir faydasi yok ki bir de blendira alıştırırsan hep oyle yemek ister 
(1 puan) tarafından
12 aylık malesef diğer türlü  yemiyor kusuyor  midesini bulandırıyor
0 oy
tarafından
Çay neden canım başka suyla kat 
(1 puan) tarafından
Sevmiyor  çayı  seviyor :)
tarafından
Küçükmüş ay neden alıştırdın ki çaya
0 oy
(566 puan) tarafından
1 yaşında bebek önüne koyulan ufak parçaları kendisi yiyebilir Blendera alıştırmışsınız ileride daha da zorlanırsınız yavaş yavaş bıraktırın kendi yiyebileceği yiyecekler yapın ayrıca çayın hiçbir besleyiciliği yok kansızlık yapar 
0 oy
(16,358 puan) tarafından
Ihlanur varsa ıhlamur dene belki sever hemde faydalı 
0 oy
tarafından
12 aylıkmış canım süt ver sulandırıp daha sağlıklı çay iyi değil ya da meyve suyuyla yap hazır değil tabi kendin sık. Olmadı ayına göre bak hangi bitki çayı verilebiliyor onu yap ver. Yararlı hiç bişe yok verdiğinin içinde başka tarifler dene bence
0 oy
tarafından
Çay kansızlık yapıyor bünyeye onun yerine su koy yada başka mama tariflerine bak 
0 oy
tarafından

Benimkide çaycı kahveci 2 buçuk yaşında fincana su koyup veriyorum püfür püfür içiyor benim kahvem diye çayıda bolca sulandirip veriyorum şekersiz yapıyorum diye içemiyor bırakıyor :D 

0 oy
(6,920 puan) tarafından
İyi mi canısı cici bebe de çay da verilmez ya hu ne iyisi.
0 oy
(980 puan) tarafından
Çay yerine ıhlamur pekmez gibi şeyler denesen çünkü çayın yarardan çok zararı var aklında olsun
0 oy
(3,209 puan) tarafından
Çay hiç sağlıklı değil canım kansızlık yapar  bebek için ekmek de yemese olur. Besleyici bir özelliği yok bunların. 
0 oy
(2,018 puan) tarafından
Cay verme canim kansızlık yapar:( pekmez deneyebilirsin dogal kompostu yapabilirsin evde sekersiz ama caydan uzak tut
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Ihlamur çayına.koy canim
0 oy
(164,043 puan) tarafından
kiz bebege cay verilirmi
0 oy
tarafından
Annem kardeşime hep öyle yedirirdi.  Bisküvi alamazlardı cayın içine ekmek içi koyar yedirirdi. Ama artık pütürlü gıdalara alışması gerekiyor 
0 oy
tarafından
Bebek ne kadarlık?
0 oy
(15,949 puan) tarafından
Çay vererek kötü yapıyorsun çay bebeğe verilecek bir içecek değil ıhlamur kaynat hiçbir şeyin yoksa ona ez ekmeği

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 273 göst.
9 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 234 göst.
3 Eylül 2021 Diğer kategorisinde XxDeryaaaa (380 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 767 göst.
31 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Inciiii tanem (294 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 308 göst.
1 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Cetineylul317 (1,266 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,826 soru

24,377,275 cevap

348,417 kullanıcı

...