0 oy
407 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar akrabamiz hamile annesi sehir dışında oraya gittiği zaman hamile olduğunu öğrenmiş doktor arabaya binme yolculuk yapma ya dogurursun ya da düşer demiş böyle bir şey var mi ? Arabaya yolculuğu yapınca çocuk düşer mi

6 Cevaplar

0 oy
(2,849 puan) tarafından
Yani canim o kullanan kisiye bagli biraz ben mesela 19 haftalikken yolculuk yaptim 6 saat biaey olammisti 
-Reklam-
0 oy
(3,797 puan) tarafından
Ya dogurursun yada düşer derken kac haftalikki? 12 haftaya kadar bsy olursa düsuk yapmiş oluyo dogum olmaz  12 haftadan sonra erken dogum yada ölü doğum deniliyo 

Yeni ögrendiyse haftasi erkendir ve dusük riski olabilir tabiko bazilarina yürumek bile yasak oluyo 12 haftaya kadar 
0 oy
(1,792 puan) tarafından
Araba çok sarsarsa bide uzun sürerse yolculuk zarar verir
0 oy
(1,932 puan) tarafından
Yani ilk 3 ay tehlikeli diyorlar ama kişiye göre değişiyor bi akrabam bebeği 3 aylıkken kalbi durmustu doktor arabayla çok fazla seyahat etmekten olmuş demişti bi tanıdım daha var hamileyken otobüs ucak vs.heryere gidiyordu birsey olmadı nasip meselesi galiba
0 oy
(1,422 puan) tarafından
Canim bnm doktorum oyle yolculukla fln cocuk dusmez yapilan arastrmalar gore oturup hic kalmayan annlerin bile cocuklari dusuo tamamen anne karnindaki bebegin sagligiyla ilgili demisti ve ben 11 saatlik yolculuk yaptim 25 haftamda sonrada 33. Haftamda 6 saatlik yolculuk yaptim cok sukur bsy olmadi ama ilk zamnlar oldugu icin doktor akrabaniza oyle demistr tamamen kendi karari artik
0 oy
(9,650 puan) tarafından
Sarsılmak eğer düşük riski varsa iyi değil benimde kızımda 10. Hafta civarıydı sanırım kanamam olmuştu kendi doktorumu aramıştım hemen iğne ismi soylemisti hastaneye giderken bile yavaş yavaş ve arabayı sarsmadan gidin com dikkatli ol sarsıla demişti 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 200 göst.
13 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,863 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 612 göst.
7 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,415 soru

23,620,564 cevap

306,783 kullanıcı

...