0 oy
209 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (796 puan) tarafından
Anneler merhaba kızımın bu gün aşıları yapıldı ateş olur mutlaka kontrol edin dendi içime suphe duştu biraz araştırdım havale geçiren bebekler olduğu yazılmış Allah korusun bir de 3 4 gün sonra başlayan ateş olmuş böyle bir durum yaşayan var mı şu an sadece uyku yaptı kızımda uyuyor bende sürekli kontrol ediyorum evham yaptım 

7 Cevaplar

0 oy
(14,168 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Herkes geçirecek diye bir şey yok aklında bulunsun diye yazıyorum dikkatli ol eğer kriz geçirirse anlarsın zaten ters çevir yüzü yere baksın dilini tut ve ambulans ı ara sakin panik yapma sakin ol oğlum cumartesi günü 2 kez geçirdi 1 yaş aşısını da 10 gün sonra olacak inşallah senin bebeğin de benim oğlum da bir sorun yaşamaz 
(796 puan) tarafından
Allah korusun canım çok geçmiş olsun inşallah hiç bişey olmaz biraz da evham yapıyorum ilk bebeğim tecrübesizim teşekkür ederim
(14,168 puan) tarafından
Anlıyorum seni canım benim de ilk bebeğim Allah yardımcimiz olsun
(796 puan) tarafından
Amin canım
-Reklam-
0 oy
(12,697 puan) tarafından
Iki çocuğumda da ateş olmadı havale geçireni hiç duymadım korkma olursa hafif ateş huysuzluk olur işimiz internete kaldıysa şuan toprağın altındaydık
(796 puan) tarafından
Diğer asilarda da hafif geçmişti ama ebemiz öyle uyarınca bı araştırayım dedim keşke bakmasaydim valla o da özellikle bacaktan vurduğum ağır üstüne iki asi daha yapıyoruz ateş olur mutlaka takip et diyince korktum
(12,697 puan) tarafından
Her bebekte olmuyor canm ihtimal sadece
(796 puan) tarafından
Allah korusun canım hiç bir bebekte bişey olmasın valla zor
0 oy
tarafından
Her çocukta olacak diye bişey yok İnternete bakarsak baş ağrısına beyin tümörü yazarlar sen çocuğuna bak dikkat et yeter benim oğlum hiç ateşlenmedi huysuzluk bile yapmadı evin içinde ince giydir ateşlenirse de ilaç verirsin olur biter aklına kötü şeyler getirme canım 
(796 puan) tarafından
İlk bebeğim ya evhamliyim biraz galiba teşekkür ederim canım bizim diğer ateşler öyle pek etki yapmadı ama bunda ağır olcak sanki sürekli ağlıyor uykusu geldi uyuttum yeni bakalım
tarafından
Kıyamam ya ağrısı vardır belki çok huysuzlaşorsa birazcık şurup ver. Ben de öyleyim canım ama İnternete bakma pek
(796 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
tarafından
Rica ederim canım ❤️
0 oy
(44,928 puan) tarafından
1 yaş asisinda ateş olmadı huzurlugu bile olmadi  korkma canim
(796 puan) tarafından
Bizimki de biraz huzursuzluk var canım sürekli ağlıyor yeni uyuttum uyku da yaptı galiba
0 oy
tarafından
Korkma her bebekte ateş olacak diye bir şey yok olsa bile endişe etme sık sık ateşini ölç bu arada ateşi olsa olmasa ağrısı da vardır büyük ihtimalle ağrı kesici ateş düşürücü içir 4 saatte bir
(796 puan) tarafından
Uyansın vercem canım bir de azı dişleri geliyor onun da huysuzlugu var inşallah hiç bişey olmaz teşekkür ederim
0 oy
(7,441 puan) tarafından
Bizde bugün olduk 1 yaş aşısını şuan uyuyor ateş daha olmadı ama bu bir yaş dönemi tam dişlerin de fazla olduğu dönem çok huzursuz normalde zaten ağzını parçalayacak nerdeyse sinirinden 
(796 puan) tarafından
Bizimki de uyuyor uyku yapıyor herhalde bilemedim
0 oy
(3,159 puan) tarafından
Bizim de daha önceki aşılarımızda az çok ateş oluyordu ama 1 yaş aşıda hiç bir sıkıntı yaşamadık ya çok şükür kendine öyle şartlama ne kadar korkarsan o kadar başına gelir...
(796 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım biraz ağrısı vardı galiba inliyodu 1 çay kaşığı calpol verdim şu an rahat çok şükür

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 249 göst.
0 oy
5 cevap 261 göst.
17 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Masal2603 (796 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 137 göst.
30 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Masal2603 (796 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 129 göst.
9 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mekace (1,563 puan) tarafından soruldu

405,532 soru

12,150,553 cevap

36,567 kullanıcı

...