0 oy
327 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Şimdi erkek olursa ben kız olursa eşim koyucak diye anlaşmıştık fakat şimdi düşününce bazı şeylere çok üzüldüğüm için fikrimi değiştirmek istedim zamanında hep hayalini kurduğum şeyler hep kavga ile kırdı beni annesi ile alt üst dublex yaşamayınkabul ettim kalabalık bir aile.. fotocu oldugum için hayalini kurduğum dış cekimi kavgalardan dolayı yapamadım sinirden düğün resimlerimlerini bile cıkartmadım..Ama Merhametli aşırı beni düşünen birisi oldu artık onun istediği isim ‘ Almila ‘ benim ise ‘Doğa’  ... bunu söylediğimde bana bagırdı kızdı ve ben gece uyyamadım dudagımda korkudan ucuk cıktı... o cok önceden okudugu kitapdan hayran oldugu bir isimdi.. ve bu ismi öyle cok istiyor kiii

Şimdi tükürdüğümü yalayım mı yoksa kendı sözümü geçireyim mi, 

Bugun agladıgımı ve trip attıgımı gördünce dayanamadı röntgen kagıtlarına bakıyordu baş ucunda sinirden bana verdi sanki al senin olsun der gibi tuhaf bir davranıstı kafam karısım... fikir yorum istiyorum,,, dişarıdan nasıl göründüğünü bilemiyorum duygularım karmasık... ama aileme karsı kavga etsek de hiç saygısını yitirmez cok iyi bir adam ama ben de artık onun hayal kırıklığı yaşamasını bir yandan istiyorum bir yandan cok merhametli oldugu için üzülüyorum..

21 Cevaplar

+2 oy
(2,273 puan) tarafından
Dünden beri bu 3. Post açışın ayni konu ayni anlatım. Eşin çocugunun babasii neden bukadar uzatyorsun? Yani adam ustume kaydetmicemmi dedi nedir bu kafa yapisi?? Ya oetak karar verinn tukurdugumu yalamak gibi bi terimm mi var ortada ihanet siddet var sankii. Bazen bazi seyleri cok buyutuyorsunnuz lafi bile edilmeyecek seyleri... ikinizin bebegi ikiniz ortak karar verinnn

Ayrıca almila daha kulağa hoşş....
-Reklam-
+1 oy
tarafından

Almila ❤️ 

..........
+1 oy
(158 puan) tarafından
Dublex ev. Kavga. Kalp kırıklığı. Merhametli olan kim? Adam iyi mi kötü mü. Okuduğumdan hiç bir şey anlamadım. 
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Ikiside güzel değil  çok anlamsız isimler "bence"
0 oy
(5,052 puan) tarafından
Almilla dâhâ güzel❣️
0 oy
(2,012 puan) tarafından
Kesinlikle Almila bebeği düşünün hangi isim yakışır diye inat edicem diye güzel olmayan bi ismi koymayın tabiki benim fikrim bu ve eşine söz vermişsin çok ayıp olur kırma 
0 oy
(780 puan) tarafından
Almila çok güzel bi isimmiş 
0 oy
tarafından
Almila güzel 
0 oy
(2,510 puan) tarafından
almila esıne bkma sen almila guzel
0 oy
(919 puan) tarafından
Almila çok güzel
0 oy
tarafından
Almila guzel
0 oy
(263 puan) tarafından
Olayı tam anlayamadım ama almila falan benim tarzım hiç değil. Doğa ismini severim onu koyardım. 
0 oy
tarafından
almila farklı hoş 
0 oy
tarafından
Bir yandan hava atayım bir yandan duygu sömürüsü yapayım dedin sanırım. Bir de cevap yazıyoruz sana bizde de sorun var vallahi. İsimsiz olsun tamam? Koymayın siz isim falan. 
tarafından
Sana sormadım
tarafından
:Dd sjsjsjsjsj ortaya attığın postta adam mı seciyorsun? Yirtiga bakk yirtiga dublexinde ağla biraz iyi gelir açılırsn hadi canım
tarafından
Terbiyesiz ahlaksızsın
tarafından
Hahahahayyyy :Dd herkese anladığı dilden konuşuyorumdur belki de sadece ;))
tarafından
Allah kötü fesat dilini ve kalbini yumuşatsın ozaman
tarafından
Sana da akıl fikir versin inşallah bilmiyorum verir mi ama verir inşallah dünden beri aynı post aynı saçma sapan dert ne isimmis arkadaş hem anlaş adamla kız olursa sen erkek olursa ben diye sonrada çık ortaya benim dediğim benim dediğim git önce egondan kurtul bu kadarı da fazla 7/24 aynı soruyu postu okumak zorunda değiliz biz
0 oy
(1,468 puan) tarafından
Almila   bence doğa çok saçma bi isim erkegede  kozada konlyr  öle isimlerde  makbul deil
0 oy
(44,928 puan) tarafından
Almila güzel.   
0 oy
tarafından
Almila çok hoş bende almila ve ilay isminin arasındayım 
0 oy
tarafından
Almila çok güzel 

Almina da olabilir 
0 oy
(23 puan) tarafından
Canım konuyu tam anlayamadım ama birbirinizi boşuna kırmayın derim. Sen ne kadar annesiysen hevesliysen oda babası. Ortak bi fikirde buluşun derim. Çok güzel günlerinizi zehir etmeyin birbirinize.
0 oy
(3,836 puan) tarafından
bence doğa. ama isim konusuna bu kadar takilma gercekten her isim ayri guzel. kizimin adini esim secti koydu. yani bence guzel seviyorum da ben. hamileyken hic bi ismi begenemedim kizim icin. simdi dusunuyorum da hepsi guzelmis yani bem hormonlardan ucuyormusum resmen

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 674 göst.
6 Aralık 2022 Aile kategorisinde Sinem48300 (663 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 508 göst.
0 oy
20 cevap 535 göst.
15 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Hillll (606 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 224 göst.
17 Haziran 2021 Aile kategorisinde alpinannesi (41 puan) tarafından soruldu