0 oy
168 göst.
Diğer kategorisinde (46 puan) tarafından
Kizlar Doğumunun başliyacagini önceden Sezen ya da rüyasında gören oldu mu çok merak ediyorum :)

5 Cevaplar

0 oy
(935 puan) tarafından
O nasl oluyorki ...
(46 puan) tarafından
Bazıları Diyor rüyamda gördüm o hafta doğum yaptım vs Ya da İçime doğdu hazırlıklarımı hizlandirdim gibi gibi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Doğum yapacağın zaman anlıyorsun zaten canım çocuk kafayı dayıyor yumurta kapıya dayandı hesabı "D diyorsun aha vallahi doğuruyorum diye 
(3,276 puan) tarafından
Kız benim hiç içime doğmadı hissetmedim de kontrole gittik suyun bitmiş doğuma alıcaz dediler ana girdim ki 3 yada 4 cm olması gerek açılmam vardı her hafta gidiyordum iyi ki de gitmişim hiçbiri belirti de yokdtu
tarafından
Iyi kide gitmişsin canım rabbim beterinden korusun doktor kontrolü bu yüzden çok önemli işte
(46 puan) tarafından
Kaç haftaliktiniz o zaman
(46 puan) tarafından
Selametle yapın insaAllah hazirliklarinizi
(3,276 puan) tarafından
40+1di aynen çok önemli
0 oy
(1,550 puan) tarafından
Bir sürü kadın sezdiğini sanıyor ama yalancı sancı ile eve dönüyor :) bence bu fizyolojik bir olar sezgi ile pek alakası yok biz kendimiz ulvileştiriyoruz :) 
(46 puan) tarafından
O zaten bambaşka birşey 9 kere dogurdugumuz oluyor doğum gelene kadar :)
0 oy
(327 puan) tarafından
Ben 35 haftalık hamileyim ve neredeyse iki haftadır rüyamda erken doğum yaptığımı görüyorum çok korkuyorum bu durumu yaşamaktan zamanında gelsin inşallah yavrum ya
(46 puan) tarafından
Selametle zamanında alalım yavrularımızı kucağımıza bende 29+5 günlüğüm
0 oy
(2,041 puan) tarafından
Ben rüyamda gördüm o gece agrım başlamıştı çok hafif bebek kontrole sık gidiyordum riskli gebelikli sabahına çatı muayenesiyle kanala girdiğini anlayınca doktorum sezeryana almıştı sanırım insanın içine doğuyor 
(46 puan) tarafından
Kaç haftalık gebeydiniz o zaman
(2,041 puan) tarafından
38+3 dum

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 57 göst.
29 Mart 2021 Diğer kategorisinde Azros (46 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 37 göst.
26 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mevs (178 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 31 göst.
21 Kasım 2024 Diğer kategorisinde yigitmira (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 55 göst.
18 Ekim 2024 Diğer kategorisinde ryaaygt (332 puan) tarafından soruldu

406,025 soru

12,171,597 cevap

36,639 kullanıcı

...