0 oy
86 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
22 haftalık gebeyim özel doktora gittim daha önce bana detaylı ultrasona gir dedi bugün devlete gittim oda bana git dedi ama bulunduğum yerde yok başka bir yere Van'a gitmem gerek eşim çalıyor izinli günü yok bide borç var para veremez gidemiyorum işte ne yapmam gerek iki doktor bana git bebeğinin birşeyi olsa orda söylenir belli olur bizim usg cihazında belli olmuyor dedi korkuyorum ama eşimde götüremiyor ne yapim

2 Cevaplar

+1 oy
(12,260 puan) tarafından
Yani detayliya girsen çok iyi ama herkeste girmiyor canım. Imkan yoksa yapacak birsey yok. 
-Reklam-
0 oy
(29 puan) tarafından
Ya ben girdim yani keşke gitmeseydim para tuzağı yani inanır mısın 5 dk bile sürmedi girip çıkmam hiç bişey de görmedim fotoğraf video renkli değildi çok berbattı 
tarafından
Şimdi daha çok kararsız kaldım bundanda korkuyordum
(29 puan) tarafından
Yani bende doktor hep herşey çok güzel normal dedi detaylı da şunları öğrenecez feln filan dedi araştırdım burda da çok gördüm girenler anlatıyordu feln bende hiç öyle olmadı çok şaşırdım yani keşke gitmeseydim dedim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 106 göst.
20 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Vinking (154 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 63 göst.
17 Mayıs 2024 Aile kategorisinde Zeynepp60 (90 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 65 göst.
30 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Canass (12 puan) tarafından soruldu

406,012 soru

12,170,884 cevap

36,636 kullanıcı

...