0 oy
332 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (285 puan) tarafından
Hanımlar 35+6 haftaligz sezeryan olcm 13 nisanda orucun ilk günü acaba ne zaman gün alabilirim? Oructan önce mümkün görünmüyor zaten lohusa oluyorum ama siz kaçıncı hftalarda sezeryan oldunuz?

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yarın sezeryan olcagim bende planlı değil bnm ki ansızın cikti38 haftaligim ama bebek başı 41
tarafından
Anladım canm sezeryan da kolay değil yarın bnde zorunlu olcagim
(285 puan) tarafından
Valla hiç istemiorum mecburluktan olcm işte sen neden sezryn oluyosun? Sana ne dediler?
tarafından
Bn bugün gitim 38haftliktim baş i bebeğin 41 çıktı çatı muayenesi baktı dar geçemez  dedi sezeryana yönlendirdi yarın olcagim baklm
(285 puan) tarafından
Ay hastanedemisnz? Inşallah rabbim yar ve yardimcimz olsun kolaylık versin bütün gebelere
tarafından
Yok yarın olcagim sezeryan canm teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(1,446 puan) tarafından
38+3 de oldum 
(285 puan) tarafından
Benim gebelik sekerim var ilk gebeligim bu yüzden sezeryan dedi sen neden sezryanoldun acaba?
(1,446 puan) tarafından
Kordon dolanması acil oldum
(285 puan) tarafından
Ay ya hayrlisi insallh. Bende suyu fzla gebelik şekeri faln dedi bakalm insallh rabbim yardımcı olsun
0 oy
(1,034 puan) tarafından
37 de olacağım ins
(285 puan) tarafından
Sebebi nedir acaba? Benim gebelik sekerim var bebeğin kilosu fln herşeyi iyi kaçıncı haftada alır çok merk ediorm
(1,034 puan) tarafından
Bebeğim önden gidiyor herşeyi Hamd olsun
(285 puan) tarafından
Inşallah sağlıkla  alalım kucagimiza
(1,034 puan) tarafından
İns cnm ins
0 oy
(25,196 puan) tarafından
38+3 te oldum
(285 puan) tarafından
Ya benim gebelik sekerim var ondan norml doğum yapamazmışım ben çok istiyordum ama sen neden sezryn oldun acaba
(25,196 puan) tarafından
Kendi isteğimle oldum ben normalden yana değildim
(285 puan) tarafından
A anladm hayrlisi olsun insallhh
0 oy
(100 puan) tarafından
Devlette 35.haftadan sonra verdiler 38.6 ya ozeler bugun gitsen yarina gun verir sen hangisine gidiyorsun
(285 puan) tarafından
Ben istnbul avcılar anadoluya gidiorm
(285 puan) tarafından
Özele yani hastane ismi sordun sandm
(100 puan) tarafından
Ozelde verirler gityigin zaman devlet gibi olmaz Allah kolaylik versin hayırlı dogumun olsun saglicakla insallah.benimde gebelik sekwrim cikti zor gecti yari ac yari tok bitirdim hamileliği
(285 puan) tarafından
Bende aynıyım ne canımın istediğini yiyebiliorm ne icebiliorm bebeğim sağlıklı olsunda gelip geçer insallh senin gebelik sekerin geçtimi? Allah razı olsun insallh kolaylıkla olur dogum
(100 puan) tarafından
Insulinleri biraktim ama aclik şekeri yuksek devam ediyor doktor emzirmeyi birakinca hap basliycaz dedi tokluk sekeri iyi benim ailem şeker hastası zaten gizli sekermis benimki simdi.hamilelikte cok dikkat ettim hic kilo bile almadim sadece 3 kilo bebegimede sag salim kavustum
0 oy
(1,012 puan) tarafından
38+5te yapıyoruz dedi Devletteki doktorum. Net tarihi 37de verecek sanırım. 
(285 puan) tarafından
Inşallah sağlıkla gelsinler. Bende bu hafta bitsin haftaya kontrole gidicm gün verir belki kaç haftalıkken olur bilemedim
(1,012 puan) tarafından
Aminn insallah sağlıkla kavuşuruz bebelere. Beni de heyecan sardı. Net tarih bilmek istiyo insan.
(285 puan) tarafından
Bende çok heyecan yapiorm net tarihi bilmek istiorm kontrole daha var dedim buraya bi sorayim
0 oy
(3,211 puan) tarafından
Doktorum yılbaşında tatile çıkacağı için 37+5te sezaryen oldum suyum fazlaydı her an gelebilirdi başkası ile doğuma girmek istemedim canım. 
(285 puan) tarafından
Banada suyu fzla dedi şekerde çıktı. Kaç haftalıkken alır bilemedim bide burda sorayim dedim hayrlisi insallhh
(3,211 puan) tarafından
Sağlıkla huzurla gelsin inşallah. Ne kadar dursa o kadar iyi.
(285 puan) tarafından
Âmin allah razı olsun. Tabi gelişimi için ne nde klsa fayda ama bakalm
0 oy
(14,154 puan) tarafından
39da sezaryen é alındım 
(285 puan) tarafından
39 a yeni girdigindemi yoksa bittigindemi
(14,154 puan) tarafından
39+0 da oldum canım
0 oy
(5,213 puan) tarafından
canm ben normal doğum gününden 6gün önce sezeryan olucam erkenden yola girmezse. 20nisanda
(285 puan) tarafından
Aa pek erken degil yani. Gebelik şekerinden dolayı erken olabilirmi acaba 38 gibi faln
(5,213 puan) tarafından
gebelik şekerini bilemiyorım canm ben aylar önce aldım normalde 15iydi ama doktorum nekadar durursa iyi dedi 20si yaptı. tabi 6gün önce olduğu için belki bi ihtğmal erkende gelebilir 2 3gün.ama şekerle alakalı hiçbişey diyemem canm. ama 38olsa bile iyidir yani
0 oy
(91 puan) tarafından
Bende 36.6 yım haftaya 5 Nisana  sezeryan için günümü verdi Dr. Ama benimde normalde 13 Nisana olması gerekiyordu. Biraz öne çekti
(285 puan) tarafından
Ben 13 den erken olmak istiyordum ama daha günün belli değil. Hayırlısıyla gelsinler insallh
(91 puan) tarafından
Aramızda bi hafta var en erken olsan zaten 13. De olur gibi. Hayırlısı olsun İnşaAllah
(285 puan) tarafından
13 de almaz gibi duruyor aynen

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 140 göst.
+1 oy
5 cevap 230 göst.
0 oy
0 cevap 75 göst.
16 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Brc4616 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 287 göst.