0 oy
461 göst.
Diğer kategorisinde (11 puan) tarafından
Hem sezaryen hem normal doğum yapanlar arkadaslar yardım lütfen. Ben ssvd düşünüyorum sezeryandan sonra normal doğum. Sezeryanim rahat geçmişti bir sıkıntı yaşamadım sadece yara yeri iyileşmesi uzun sürüyor ve sakınmak gerekiyor. Normal doğum çok mu zorlu bir süreç 

7 Cevaplar

0 oy
(256 puan) tarafından
Kuzu ben normal yaptm dogum sancisi cok zor ikınma vs cok cok insanin hali kalmiyor

Bide makat darsa bi ķac kez kesi atyolar benim 16 dikişim vardi içli dşli ama 1 haftadq tpplanmştm tamamrn iyi olmam 20 gun surdu
(11 puan) tarafından
Ooo geçmiş olsun gerçekten üzüldüm. Sezeryanda baş ağrısı falan olursa 6 ay geçmedi diyenler var. Acikcasi biraz ondan normal doğum istiyorum. Yoksa benim ilk bebeğim çok küçük oldu yenidogana girdi hemen kalktım falan çabuk toparlandim.
-Reklam-
0 oy
(10,884 puan) tarafından
Ben 2 normalden sonra sezeryan oldum ve en büyük pişmanlığımı yaşadım keşke o kadar sancıyı ağrıyı çekmeseydim normal doğum sezeryana göre çok zor ve insanın ömründen 10 yıl çalıyor bence 
(11 puan) tarafından
Sezeryanda neler yaşadınız sorabilir miyim neden zorlandiniz
(10,884 puan) tarafından
Sezeryana hiç zorlanmadım normal doğumlarım çok zordu ilkinde kuyruk sokumu kemiği mi dr çok zorladığı için yamultmuştu yardımla oturup kalkıyıdum kesinlikle tek başıma oturamazdım ve bu şiddetli ağrılar 2 sene sürdü 9 senedir de ağrı yaşıyorum 2.normal doğumunda hakeza öyle zordu 3.sü sezerandı vr prensesler gibiydim dr un her dediğini yaptığım için haftasında eski halime dönmüştüm
(11 puan) tarafından
Herkese göre farklılık gösteriyor demek bakalım artık zamana bıraktım bende akışına gidiyoruz :)
0 oy
(1,239 puan) tarafından
Sezeryan yasamadim bu ucuncu gebeligim aksilik cikarda sezeryan olurmu bilmiyorum tabi ama normal dogum insanin basina gelebilecek en guzel sey evet sanci cekiyorsun agrin oluyor ama hepsi cocugunu kucagina alana kadar   sezeryanda  ameliyat bittikten sonra basliyr sancin normal dogumda ilkden basliyor ama cocugu kucagina aldin an bitiyor ne tuvalete ne yurumekte hicbirseyde zorluk cekmiyorsun Rabbim kimseye dayanamayacagi yükü vermezmis korkma. Soruna da gelince sezeryan sonrasi normal dogum yapaan bir iki tanidigim var istanbulda dogum yapmisti ilki sezeryan ikincisi normal dogum olmustu her doktor yapmiyor vve  doktoru kimdi hatirlamiyorum ama  yaptirmisti arkadasima ozel klinigi var onda dogum yapmisti ve sagliklilardi yani  nerde oturuyorsun bilmiyorum  ama  istiyorsan iyi ce arastir ve istanbul da felan yapabilme imkanin varsa oralardan bul doktor
(11 puan) tarafından
Yorumunuz için teşekkür ederim artık neredeyse her ilde destekleyen var devlette özelde de ben sanırım biraz kendime güvenemiyorum.
(1,239 puan) tarafından
Guven kendine sezeryan da kotu degildir diye dusunuyorum normal dogumu   Allah yardimcin olsun
(11 puan) tarafından
Saolun Allah razı olsun
0 oy
(12,570 puan) tarafından
Muhakkak her zorlukla beraber bir kolaylık vardır.. (inşirah)

İkisini de yaptım normal doğum daha güzel gecti ilkim sezaryendi
0 oy
(826 puan) tarafından
Ay ben ben istuyorumm. 1 yaşında oğlum var sezeryanla doğdi acil.  Ama normal doğum isyiyoru.m benn. Burdada sornuştum hatta yapanlar var ssvd. Bende heveslendim ikinci çoçuğu düşündüğümde iyi bi doktorda bulup yapmak isterim
(11 puan) tarafından
Benim oğlum 4 yas oldu şükür. Zamanlama konusunda sıkıntı yok. Bakalim eğer normal yaparsam yazarım artık burdan :)
0 oy
(12,022 puan) tarafından
Kaç sene gecti canım? Bende normal istiyordum 3. Yu ama yara yerlerim tam iyileşir degilmiş hemde 5.5 yıl gecmesine ragmen. Ben vefat eden 2.cocugumu normal yaptım tamam büyük bebek gibi degildi ama sancı vs acılma ıkınma hepsini yasadım.ertesi günü hiç birseyim yoktu hafif bir karın agrım vardı o da sanırsam ıkınmaktan. Ama 3. Yu Dr tavsiye etmedi
(11 puan) tarafından
Basiniz solsun öncelikle benim 4 yil oldu. Bakalim her şey normal giderse yapacağım ama Dr onaylamazsa riske atmam. 2 yıl sonra yapanlar var size neden öyle demiş anlamadım
(12,022 puan) tarafından
Bılmıyom gercı kac tane kontrolden gecırdı elbet bır bıldıgı vardır

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 737 göst.
0 oy
2 cevap 179 göst.
0 oy
0 cevap 42 göst.
15 Ekim 2025 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (1,604 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 161 göst.