0 oy
331 göst.
Diğer kategorisinde (2,242 puan) tarafından
gunaydin hanimlar . dun kizimin bezi bitmisti yemekden sonra esim alayim dedi arasira kizimla giderler markete. bebek koltuguna oturtur arabayla gidip donerler. giydir kizi da gotureyim dedi goturdu markete girmisler sonra da bizim akilli arabayi yikamaya kalkmis bu donen fircalar varya ona girdirmis arabayi kizim ciglik cigliga aglamis cok korkmus birde yanindaydim niye korktu ki diyo ben bile korkuyorum ondan kucucuk cocuk mu korkmasin akil edememis. aksamdan beri ne uyudu ne sustu surekli sariliyo :( nasil gecer unuturmu 

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Yaaa kıyamam ben onun küçücük canına ya yavrucuk ") unutur canım zamanla ama bir kaç gece uykuda falan görür yanında ol sıçrar ne yaparsa ellerinden tutarsın hemen 
(2,242 puan) tarafından
saol canim insallah ❤️ hep yanindayim canim kolumda yatiyo yapisik ikiz olduk dunden beri hemen gecer umarim
tarafından
Geçer canım çocuklar çok çabuk unutuyorlar bir iki güne unutur inşallah ")
(2,242 puan) tarafından
insallah canim :) minikler iste boyle kendileri korkuyo bizi de korkutuyolar :)
-Reklam-
+1 oy
tarafından
onun ne olduğunu anlatın zarar vermeyeceğini söyleyin sarılın oyun oynayın yeni bir oyuncak hediye edebilirsiniz 
(2,242 puan) tarafından
saol canim ❤️ :) evet gittii diyorum sebeklik yapiyorum guluyo anlatiyorum ama sonra geri basliyo .benim akilli da diyo ki bir daha goturelim swn yaninda ol alisir :)))
tarafından
aslında oda mantıklı dokunursanz ona da dokundurursanz belki aklındaki korku şeyi gider
(2,242 puan) tarafından
belki olabilir canim birkac gun bakayim duzelmezse gosterebilirim
+1 oy
tarafından
Zamanla unutur canım ya nasıl korktu kım bilir :(
(2,242 puan) tarafından
insallah canim ya normalde hic korkusu yok gozu kara ona guvendi heralde esim ama kucucuk cocuk korkar yani insallah gecer ❤️
tarafından
Geçer canım unutur ınsallah bazen olabiliyor
(2,242 puan) tarafından
insallah canim :) bidiklar iste boyle boyle buyuycekler
tarafından
Canları sagolsun kuzum
0 oy
(1,550 puan) tarafından
Valla bu minnakların sağı solu belli olmuyor bazen hemen unutabiliyorlar bazen uzun sürüyor. Siz onunla hep sakin sakin konuşun inşallah sizi sakin gördükçe o da sakşnleşir 
(2,242 puan) tarafından
saol canim ❤️ sakin konusuyorum anlatiyorum gitti diye sebeklik yapiyorum guluyo sonra geri basliyo aglamaya kolum uyustu kolumda yatiyo insallah gecer :)
0 oy
tarafından
Bebekler korkarlar blender supurge vs seylerden ben acinca yaninda aciyorum ve guluyorum oynayarak yapiyorum . Korkmuyo. esinle beraber gidin yaninda dur  bence mantikli . Yine sen bilirsin canim 
(2,242 puan) tarafından
bende diger herseye oyle alistirdim aslinda canim cok sukur hicbirseyden korkmuyodu bunu da birkac gune geçmezse öyle deneyeyim saol canim :)
tarafından
Gecer insallah
0 oy
tarafından
Yazık kıyamam ben ona unutur annesi kaç güne kadar 
(2,242 puan) tarafından
saol canim ❤️ insallah :)
0 oy
(6,921 puan) tarafından
Tüh nasıl akıl edememiş ya sesten korkmuştur o normal o zmn da.denizden korkmuş idi bnm ki de dalga sesinden sarılınca bir süre sonra sakinledi sustu al kucağına bas sakinlet bn yanındym annem de.konus böyle. Gerçekten hissediyorlar
(2,242 puan) tarafından
kiyamam bu miniklere ❤️ insallah gecer canim surekli kucagimda simdilik yeni uyuttum yaninda yatiyorum
0 oy
tarafından
Oy kıyamam ya inşallah geçer miniğim 
(2,242 puan) tarafından
saol canim insallah ❤️

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 70 göst.
14 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Ecem44 (309 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 166 göst.
28 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 352 göst.
17 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Birkucukbebis (273 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 315 göst.
19 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Damla berna (2,361 puan) tarafından soruldu

410,226 soru

12,336,584 cevap

39,396 kullanıcı

Kategoriler

...