0 oy
233 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
En en en iyi ertesi gün hapı nedir faydasını gördünüz mü arkiler

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ablam.bana Yasmin demişti iyimis o.ben kullanmadım onu duydum
tarafından
O ertesi gun hapi degil korunma hapi canim ertesi gun hapi bikez icilir kaza sonrasi
tarafından
Haa bilmiyorum ya
-Reklam-
0 oy
tarafından

Yooo yooo yooo bana ertesi gün hapı demeyin Allah çürütsün onu ella 72 kullandım bi cacığa yaramadı 82 tl verdiydim doğdu büyüdü bile 6 aylık olacak 

tarafından
Kahkaha atiyorum herkese yaziyon bunu☺️☺️☺️
tarafından
Yazacam herkese bilsinler :)
tarafından
Kiz bebenin yasicak ömrü  varmis  ben geçende  ictim bereket olmadi☺️
tarafından
Yani hamile değilsin demi
tarafından
Yok canim olmadi
tarafından
İyi bari kızz ben artık uğraşamam dedim birde doktor da senin için tehlikeli artık dedi oyüzden benimde kararımla bağlattım çocuk sesine gelemiyorum artık çok yoruluyorum maddi ve manevi olarak Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
tarafından
Bi nevi en guzeli 3 bebenmi var senin benim daha bitane var oda simdi 7 aylık  ikinciyi  yapinca baglatmak istiyorum  bakalim şartlarına  bakmak lazim
tarafından
Meşhur rahime görüyorum postlar da kazayla hamile kalanlar rahime örneğini veriyor saol canım yinede denemek istiyorum eşim korunsun bende hapı alıyım
tarafından
O hapi hep icemiyosun bikez icebiliyosunuz zaten o tek hap ve cok pahali
tarafından
Tek 1 tane mi
tarafından
Ozaman günlük hap olarak bişeyler önerirmisiniz
tarafından
Aynen canım hap çok pahalı ozaman 82 di şimdi olmuşdur 90 ile 100 arası falan her zaman içemezsin bilgi vermek istedim kuzum çünkü bu hapa rağmen hamile kalan çok kişi oluyomuş tabi biriside benim birde 2 çocuk da bağlıyolarmı bilmiyorum ben 29 yaşındayım 30 olcam eşinin imzası lazım bağlatırken devlet hastanesinde oldum ben sezeryan ameliyatında yaptılar öyle fazla bi ağrım olmadı ancak bunu sen bi sor bence kadın doğuma gidince belki yaparlar
tarafından
Bende şuan  29 yaşındayım  ikinciyi dogurunca 30 u geçerim  esimde izin verirse baglarlar insallah benimki zaten sezeryandi ikincide  oyle olcak bu gidişle  daha düşünmüyorum  zaten kazara kalmazsam☺️  
Post sahibi canım  haplar hakkinda bilgim yok
tarafından
Minianne canım benim bebelerin birisi 6 yaşına girecek diğeri 2 en ufak ise 6 aylık bu yaşıma 3 bebe sığdırdım maddi olarak acayip zorlanıyorum kabul ediyorum
tarafından
Zor kuzum erken  olmuslar ben 27 de evlendim hayata gec başladım  kiz benim 26 yasinda bi arkadasim var 5 tane bebesi var şükretttt☺️☺️☺️
tarafından
Abboww anam gözlerim yuvalarından fırladı
tarafından
Hele ben hele bennn 5 ci bebesi oldugunda evli degildim buhram  geçirmiştim ☺️☺️
0 oy
(536 puan) tarafından

Ertesi gün hapı, korunmasız bir şekilde cinsel ilişkiye giren veya doğum kontrol yöntemi başarısız olan kadınlarda hamileliği önlemek için acil kontrasepsiyon olarak kullanılır.

İlgili sorular

+2 oy
7 cevap 87 göst.
0 oy
2 cevap 50 göst.
0 oy
9 cevap 243 göst.
27 Nisan 2024 Diğer kategorisinde siyahmezarinsahibi (1,394 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 286 göst.
25 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sifanurr (255 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,434,526 soru

23,593,619 cevap

305,689 kullanıcı

...