0 oy
123 göst.
Diğer kategorisinde (1,468 puan) tarafından

Kizlar ya instagramda  karsima  çıkıyor engel olamıyorum  kendime  bakiyorum  profile  cocuklar  çok  kötü durumdalar  allahım hepsine  yardim  etsin  bakınca aklima  kendi kızım  geliyor  basında  hemanjiom  var ilacla  gecicek  bişey ona bile  çok üzülürken  o anneleri  dusunemiyorum  bile kendimi yerlerine  koymayi  düşündüğümde  bile agliyorum  allahim  hepsinin  ilaç paralarini  bulabilmesi  için yardim etsin ah param olsa verrdm  sizde dua edin<3

4 Cevaplar

0 oy
(1,284 puan) tarafından
Ahh ahh içim gidiyolar o annelere o yavrulara :((
(1,468 puan) tarafından
Benimde çok çok acı verici
(1,284 puan) tarafından
Ülkede o kadar zengin var sanatçılar vs reklamlardan trilyonlar kazanıyorlar zaten çocuklar sayılı aslında hepsine mudahele edilebilir
(1,468 puan) tarafından
Bende senin gibi düşünüyorum  gormesi  bile zor bide yasamasi  hayal bile edilemez
-Reklam-
0 oy
tarafından
Her gün aklımdalar her gün dualarımdalar keşke elimde olsa da versem bende onlara. Çalışırken bilmiyodum bilseydim her ay gönderirdi para cdden çok zor durumdalar ben bakamıyorum bile içim yanıyo o yavrulara anneler yaşasın bebekleri diye kalp masajı yapıyolar hayata tutundurmaya çalışıyorlar bebeklerini. 
(1,468 puan) tarafından
Öle gercekden bebeginin  nefes alamamasi  ne demek  ya bişey yapamamak  ne demek:(
tarafından
Çok zor çok. Tedavinin bu kadar ulaşılmaz olması zor. Devletin bişey yapmaması bu duruma. Bide önünü kesmesi kampanyaların. O kadar kötü bi durum ki o çaresizlik rabbim yaşatmasın kimseye cidden.
0 oy
(460 puan) tarafından
Benim oğluma sma deshisi koymuşlardı burda ve ben olup olup dirildim çocuk norolijisine götürün dediler buralarda yoktu o zaman ağrıdan istanbula de randevu de sonuç günü gelene kadar o 20 gün var ya ben bitmiştim bitmiştim aklıma gelince tutamıyorum ki o kadar zor ki şükür bişey cikmadi ama o 20 gün varya offff
(460 puan) tarafından
Rabbim yar ve yardımcıları olsun inşallah ya :(
(1,468 puan) tarafından
Ah kuzum Anliyorum allah hepimizim  bebeklerini  korusun  acı vermesin hicbir anneye
(460 puan) tarafından
Amin amin
0 oy
tarafından
Rabbim hepsine yardım etsin 
(1,468 puan) tarafından
Amin inşallah

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 62 göst.
12 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Eliifnur.0_ (106 puan) tarafından soruldu
0 oy