0 oy
131 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar kereviz yemeği tarifi verirmisiniz genelde hep tarator gibi yapıyordum yemeğini deneyecem ama internetten bakın demeyin sizden tarif istiyorum çünkü ilk yapisim :) hamilelikte çok faydaliymis eğer yapabilirsem inşallah :D şimdiden teşekkürler ❤️

6 Cevaplar

0 oy
(5,727 puan) tarafından
Canım kerevizleri soyup yıkıyorum sonra limonlu suya koyuyorum patates gibi aynı. Soğanla havucu soteliyorum zeytinyağı ile. Limonlu sudaki kerevizleri de koyuyorum soğanlarin üzerine..sonra su ekliyorum. Kerevizler yumuşayınca portakal varsa sıkıyorum misss
tarafından
Teşekkürler ❤️
-Reklam-
0 oy
(1,169 puan) tarafından
Canım ben portaksl suyuyla yapıyorum çok çok seviyorum.

3 4 orta boy patates

2 orta boy soğan

2 orta boy havuç

1 kg kereviz

3 4 tane portakal

Patatesi kerevizi orta kalınlıkta küpler halinde kesiyoruz. Soğanları jülyen kesiyoruz. Havuçları da orta kalınlıkta yuvarlak kesiyor. Hepsini katman halinde tencereye diziyoruz(soğan, patates, kereviz, havuç sırasıyla). Üzerine 1,5 au bardağı portakal suyu 1 su bardağı su göz kararı Sıvıyağ koyuyorum tuz atıp orta ateşte pişiriyoruz.
tarafından
Teşekkürler ❤️
0 oy
(289 puan) tarafından
Kerevizleri patates gibi soyup sonra kup kup doğrayıp limonlu suda bekletiyorum kararmasın diye 

Soğanı normal yemekli dograyip bol zeytinyag ile kavuruyorum.sonra yuvarlak doğranmış havuçları koyup 3 4 dk soteliyorum üstene kerevizleri koyuyorum portakal suyu sıkıyorum sıkacağa biraz da su ekliyorum ustune dokuyorum birazda tuz catal batana kadar pisiriyorum
0 oy
(3,212 puan) tarafından
Zeytinyağıyla yağlayıp baharatlayıp fırına verebilirsin patates gibi oluyor. 
0 oy
(50,934 puan) tarafından
ben hep patatesle sade yapardim tavuk gogsuyle yapıyorlarmış burda gördüm Ayşe vermisti tarifi üç dört oldu oyle yapiyorum hic kereviz yemeyen esim bayıldı hayta ananemede yapar misin dedi 
0 oy
(44,928 puan) tarafından

Bakk tarator dedinde bugün havuç tarator yapim:D 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 48 göst.
3 Kasım 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Mursi (1,450 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 67 göst.
5 Mart 2024 Diğer kategorisinde Nurtopum (695 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 117 göst.
25 Ocak 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde sevlev (1,321 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 85 göst.
13 Kasım 2023 Diğer kategorisinde __Eda38H_E (97 puan) tarafından soruldu

405,592 soru

12,152,287 cevap

36,572 kullanıcı

...