0 oy
756 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (216 puan) tarafından
Kızlar çok üzgünüm eşim bana kalbim soğukluk hissediyorum sana karşı sesin bana hiç hoş gelmiyor dedi durduk yere neden böyle dedi

18 Cevaplar

0 oy
tarafından
Töbe estağfurullah buda yeni adet söyleseydin beni sevgilinmi zannettin de böyle diyosun evli insanlar neden böyle düşünüyor anlamiyom 
(216 puan) tarafından
Evet çok şaşırttı beni aşık olarak evlendik çok güzel bir kadınım hiç sorunda yok
-Reklam-
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Bilmiyorum ki neden dedi ona sorman lazım
(216 puan) tarafından
Neden böyle diyorsun dedim bilmiyorum dedi
(25,181 puan) tarafından
Sende bi süre soguk davran kırgın gibi davran o özlesin seni
tarafından
Aynn aynn çok yüz verince böyle oluyorlar cepte biliyorlar birkaç gün surat yapsın burun kıvırsın suratına bakmasın hele adamın aklı başına gelir
0 oy
tarafından
Bunu bize değilde eşine sorsaydın sordunmu nedenini?? 
(216 puan) tarafından
Evet bilmiyorum sesin hiç bana artık hoş gelmiyor kalbimden soğudun dedi
tarafından
Kaç yıllık evlisin
(216 puan) tarafından
1,5 yıllık
tarafından
Bu kadar yıl sesinden rahatsız olmayan adam şimdi sesinden mi soğumuş bunun yenimi farkına varmış ya dile getirmek istemiyorum ama başka birimi var acaba
0 oy
tarafından
Sor ne değişti dşye
0 oy
tarafından

Onun içine şeytan kaçmış ne kadar dengesiz insanlar var yaa

0 oy
(477 puan) tarafından
Merhaba, 

Siz böyle yazınca ben bile üzüldüm. Biraz zaman tanıyın birbirinize. Hatta biraz konuşmayın. Sesinizi duymasın belki o zaman özler. Ben bazen bağırarak konuşuyorum kendimi kaptırıp eşimin rahatsız olduğunu anlayınca sessizliğe bürünürüm. Sonra beni konuşturmak için laf falan atar. Belki hızlıca geçer.
(216 puan) tarafından
İnan gözlerim nasıl dolu ağlıyorum çok kırıldım
(477 puan) tarafından
Kırıldığını belli et. Uzak davran bence. Zaten tekrar yakın olmak isterse yanına gelir. Empati kurmaya çalışıyorum. Ben eşimi çok seviyorum eminimki çok etkilenirdim. Allah yardımcın olsun :(
0 oy
(1,306 puan) tarafından
Hocalık olabilirmi cnm
0 oy
tarafından

Senin de oyle geliyor de sende ona umruna takma 

0 oy
(9,683 puan) tarafından
Hayırdır yeni birini buldun yolunu mu yapion deşeydin 
0 oy
(2,100 puan) tarafından
Arpaları fazla geliyor 
tarafından
:D.........

..............
0 oy
tarafından
Uzerine bi ayetel kursi oku cnm. 
0 oy
(28,641 puan) tarafından
Allah muhabbet versin aranıza üzüldüm :(
0 oy
tarafından
Bu eşlere ne oldu bacım ya 
0 oy
tarafından
Aranizda neler gectiki boyke dedii
0 oy
(3,161 puan) tarafından
Ozaman verecen odunu isınir belki.
(3,161 puan) tarafından
Altnda yatan nedeni arastrmalisin.gozu disardamidir.bilirsin hissedersin bisey olsa.ya kalbini kirdin farketmedn o unutamadi.insallah ciddi birsey degldir.ustune gitme.konsma fazla arama.ama trip atma.mutlu ol.tribi walla ben kendmi bile cekemiyorum ki onlar hic gelemiyor.cok mutlu bakimli ama ona uzak ol.bakalim ise yarar insallah
0 oy
(2,039 puan) tarafından
Evin içinde sesli bir şekilde bakara suresi oku yada dinle canım hergün yap bunu Rabbim huzur verir yuvaniza inşallah eşinle de ciddi ciddi konuş niye böyle söylemiş başkası mı varda seni alıştırmak istiyor 
0 oy
tarafından
Durduk yere olduysa büyü olabilir benim eşim de öyle olmuştu bana şeytan diyodu sürekli 
0 oy
tarafından
Sana  bıçak çekip saçını  çeken o ama soğukluk hisseden yine o 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,492,400 soru

24,385,292 cevap

348,977 kullanıcı

...