Bunu açılmak olarak değilde kapalıligi sindiremedgn için öyle yorumluyorsn bende kapalıyım 27 yaşım 15 yıl olmuş hiç farkında değilim şimdi hesapladim belki hakkıyla kapalı değilim ama elimden geldiğince kendimi sakiniyorum dikkat ediyorum evin karşısında bakkal var belki 50 adım ama çıkarken çöpe giderken üzerime kabanimi giyip çıkıyorum oda dış kapağının 5 parmak aşağısında ama evde nasılsın diye sorsan tsort şort tayt bazen sıcak okursa teksem yada esim varkende baya kısa dar şeyler giyiniyorm açık olsam çok çok iyiyim kapalıyken de çok güzel yakıştırdgim şeyler giyiniyorm her kapalı kat kat giymiyor
Canım ben de 3 senedir kapalıyım. Bazen bana da açılma isteği geliyor.dediğin gibi üst üste giyinmekten başıma bez bağlamaktan sıkıldım. Ama iyi ki kapanmış ım. Çünkü dışarıdaki gözler gerçekten açıkken hiç hoş değilmiş. Daha iyi hissettim bunu. Bence sen açılmayı kafandan çıkar aksine güzel tesettüre girmeye çalış. Ben bol ferace giyiyorum çok rahat oluyor. Krep şal öneririm bi de çok ince rahat oluyor.
1,492,781 soru
24,391,255 cevap
349,308 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın