0 oy
410 göst.
Diğer kategorisinde (184 puan) tarafından
Kayınvalidem yarın yaptıracak bnmde basım çok agryor bende dusunuyrumda nasıl yapılıyor

12 Cevaplar

0 oy
(5,332 puan) tarafından
Ben yaptırdım bidaha yaptırcam  başım agrıyor diye kafama yaptırcam 
(5,332 puan) tarafından
Yaptırdım en çokda adet düzensizliği için   bel ağrım için  düzeldi  şimdide kafama yaptırcam
(184 puan) tarafından
Ben korkuyorum yA
(5,332 puan) tarafından
Korkulacak bişey  yok kuzum   kupa ile  yapılıyo çizik atıyorlar attığı çiziklerde   iğne batar gbi
(184 puan) tarafından
Kaç kupa yapılıyor
(5,332 puan) tarafından
Lafaya 2 tüm vucuda 10 kupa
-Reklam-
0 oy
tarafından

Ben yaptirdim acıyor biraz 

tarafından
Bardak kupa ikisini de yapan var canim
(184 puan) tarafından
Faydasını gördünmu
tarafından
Bilemiyorum ki bi değişiklik olmadi sanki ama annem cok faydasini gördüğünü genc kiz gibi hissettigini sylemsti menapozda da kendileri fenalarda yani
(184 puan) tarafından
Ay hiç güleceğim yoktu ;))))
tarafından
:))).......
0 oy
tarafından
Eşim yaptırdı boynuna bas ağrısı için ve baya fayda etti uzun süre. 
(184 puan) tarafından
Bklm ins işe yarar
0 oy
(5,373 puan) tarafından
Benim teyzem yapıo çok yaptrdm canım yaptır bence acımıyo bence hiç sonuçta doğum yapmış insanız hacamat ne ki :) 
(184 puan) tarafından
Demi aynen öle ;)
0 oy
(2,335 puan) tarafından
Ay bende çok merak ediyorum bunu. Bu postu açtığın iyi oldu canım. Ben vuracakları kupadan korkmuyorum, pis kanın çıkması için atacakları çiziklerden korkuyorum ☺️☺️
(184 puan) tarafından
Uf bnde ya baklm yarın kaynanmA yapılacak ;)
(2,335 puan) tarafından
Hadi hayırlısı ☺️☺️
0 oy
(122,898 puan) tarafından
kafa hacamati biraz zor sacin uzunda azbisi kesio yapiyar ben hep sirtima yaptirdim
(184 puan) tarafından
Kaynanmda sırta yaptrck kaç kupa yapıyor
(122,898 puan) tarafından
bana ilk 7 snrkinde 9 yapildi
0 oy
(4,857 puan) tarafından
Annem hem hacemat hemde sülük yapıştırdı sırtına komple resim çekmişler çok pii.s kanlar çıkmış ufak ufak jiletle çizik atıyorlar oradan kanlar çıkıyor ama sonradan düzeliyor hiç iz kalmadi
(184 puan) tarafından
İns bari faydası olur
0 oy
tarafından
Yaptirdim sizliyo biraz geciyo ilk gun sizlar baya. Yediklerine dikkat ediyosun yapmadan once ve sonraki gun o kadar 
(184 puan) tarafından
Evet Cnm oleyms hayvansal ürün Yok
tarafından
Evet canim mutlaka yaptir faydasini gorursun insallah
0 oy
tarafından
Ben yaptırdım 2 kez hatta kaynanamda dün geldi götürdüm baş ağrısı için kafadan tavsiye ederim
tarafından
Şükür iyiyiz sut olayı var emiyor da iki saate bir emzircegim alissin sütüne çekse süt gelir çekmiyor bugün amelî yat oldum canm sezeryan di genel bir de
tarafından
Oyy kuzum benim alışınca emer cnm sen endişe etme kafanı yorma kendine bak sadece
Kendi isteğinle mi oldu normal diye hatırlıyorum da
tarafından
Normal di ama bnm çatim dar biraz da bacagimiz açarken kasıyordum sezeryan yapalım dedi riske atmadilar  kısmet artık iki saat te bir emzircegim demi
tarafından
Evet canım emzir alışsın sütünde gelir hem
Çok şükür almışsın kucağına canım Rabbim anneli babalı büyütsun inşaallah şimdi senden mutlusu yok :))
tarafından
Aynn  canm sağol teşekkür ederim
0 oy
(788 puan) tarafından
Başına yaptırınca saçının bı kısmını kazıyorlar diye duydum
0 oy
(28 puan) tarafından
Iki kere yaptirdim canim iyi oluyor ve sinnet suan imkanim yok drgilse bende yaptiracaktim ilkinde 3tane kupa 2de 7 kupa bas boyun sirt bel bilek kalp hizasi ole
0 oy
(713 puan) tarafından
Kesinlikle tavsiye ederim kuzum benim migren kafamı duvara vurduran cinstendi 16 yaşından beri her yıl yaptiririm şimdi hamilelik girdi diye yaptırmıyorum bazıları kadınlar regl oluyo ne gerek var felan diyo ama regl deki kanla hacamattaki kan çok farklı hacamatta deri altindaki biriken kirli kanı alıyor baş ağrısı gidicekse varsın gitsin saçlarım dedim kafamın tam ortasina sacimizin bağlandığı yeri jiletle kazıyor oraya yapiyor ama inan ki yaptırdıktan sonra o kadar rahatliyosun ki zaten abdest alip gidiyosun duaları vsr yapan kişi sana söylüyor onları da okuyosun niyet alıp Allah'ın izniyle şifa bulursun peygamber efendimiz de gücünüz yeterse her yıl eğer yetmezse ömrünüzde 1 kere de olsa yaptirin buyuruyor

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 42 göst.
23 Aralık 2023 Diğer kategorisinde yldzt (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 45 göst.
6 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Cetineylul317 (1,265 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 83 göst.

405,704 soru

12,157,416 cevap

36,595 kullanıcı