0 oy
244 göst.
Diğer kategorisinde (5,052 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar karantinadan dolayı kan testi veremiyorum bu gün 6 tıncı günümüz gelip bize de bakılacak hem ablamın bir arkadaşı da karantinadayken hamileydi 2 haftalıkmış emziriyor diye ilacları içmemiş bana şüphen var dedi içme dedi çok etkili düşüğe falan sebep oluyormuş eczanede satılan idrar testlerin de geç çıkar herhalde çünkü oğlumda hiç çıkmamıştı ultrosonda ve kanda öğrenmiştim şuan 11 gün geçti annem ablam bende pozitif olmazsak 4 nisanda karantina bitecek bitene kadar beklesem mi ? Eşim karantinada değil ona eczaneden test mi aldırsam ? Karantinadan sonra kan mı versem ? Kadın doğumamı gitsem beni aydınlatın ?

Geçen ay sadece 5 gün gecikmişti 6 günü olmuştum 5 gün sürmüştü bu ay 11 gündür hâlâ olmadım ..

9 Cevaplar

0 oy
(5,052 puan) tarafından
Kızlar Aydınlatın Beniii
(899 puan) tarafından
Eczane testi al belki çıkar çıkmazsa bekle ilaç falan içme çok ağır gecirmiyorsan
(5,052 puan) tarafından
Kuzum hamilelikte varsa eğer ortaya karışık durumum baş ağrım var belim sırtım kopuyor sabahları mide bulantım oluyor ama kusmuyorum sonra geçiyor o aşırı halsizim vücudumu zor kaldırıyorum yerinden Allahtan annemlerde girdim de karantinaya annem ilgileniyor oğlum ile bütün gün ya uzanıyorum ya uyukluyorum eczaneden folbiol aldırmıştım eşime ablamın arkadaşı demişti hem vitamin bu koronada iyi olur dedi bebek varsa da onun için de iyi dedi onu kullanıyorum şimdilik bu gün eşime söyleyeyim bir test getirsin bana
(899 puan) tarafından
Aynen istersen erken gebelik testi aldır sağlam olsun geçmiş olsun
(5,052 puan) tarafından
Tamam kuzum teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(15,642 puan) tarafından
Stresten gecikmis olabilir mi canım. Şüphen varsa kullanma ilacları eczaneden test al 11 gunde çikar heralde. Erken gebelik testi aldır onda çikar varsa. Geçmiş olsun bu arada. 
(5,052 puan) tarafından
Çok sağol kuzum karantinaya girmeden 5 gün öncede gecikmem vardı eşime aldırayım o zaman
0 oy
(1,806 puan) tarafından
Test aldir canim
(5,052 puan) tarafından
Bu gün söyleyeceğim kuzum herkes yap diyor bakalım Rabbim hayırlısı neyse onu versin
(1,806 puan) tarafından
Amin canim Allah gönlünüze göre versin inşallah
0 oy
(5,727 puan) tarafından
Canım bayağı geçmiş bence esin test alsın bir bak bakalım
(5,052 puan) tarafından
Olur kuzum :)
(5,727 puan) tarafından
❤️❤️❤️❤️çok geçmiş olsun ayrıca iyimisiniz
(5,052 puan) tarafından
Allaha şükür kuzum annem ile bende belirtiler var bu gün test yapılacak ama annem de bende çıkacak diyoruz oğlumda da ishal yapmıştı geçti ateş oluyor ara ara ateşlenince dolven veriyorum eczaneden vitamin istedik ondan veriyorum kuzum
(5,727 puan) tarafından
En hafif şekilde geçirmeyi nasip etsin Rabb'im canım benim
0 oy
(1,550 puan) tarafından
İlkinde çıkmadı diye bunda da geç çıkar diye düşünme. O başka hamileliğine göre bir durumdu bence test aldır Bi bak çıkabilir belli olmaz 
(5,052 puan) tarafından
Ne bileyim kuzum oğlum da o kadar eczane testi kan testi kadın doğum gittim çıkmadı 1 hafta ara verdim annem özel doktor bulmuştu ona gitmiştik orada çıkmıştı adet oğlum da 2 ay görmemiştim ama 1 ay 2 günlüktü öğrendiğim de yine aynı olur diye boş yere bir ton test alıp umudum kırılmasın diyorum
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Test aldır kız Bn öldürsen bukadr dayanamazdin 
(5,052 puan) tarafından
Kız bende dayanama da karantinadayım eşimi de çok çağırmak istemiyorum temas etmesin diye
(4,060 puan) tarafından
Kapına bıraksın gitsin kuzum bnm
0 oy
tarafından
Eşin aldır test cnm bu şüpheyle olmaz varsa çıkar 
0 oy
(679 puan) tarafından
11 gün çok uzun bir süre eşine test aldır tabiki varsa çıkar büyük ihtimal 
0 oy
tarafından
Test aldırt canım uzun süre geçmiş çıkar sonuç 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 103 göst.
29 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Gokturkbebeginannesi (689 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 92 göst.
16 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esnmhmt (72 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 314 göst.
0 oy
5 cevap 237 göst.
9 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde nergs (140 puan) tarafından soruldu

408,589 soru

12,277,270 cevap

37,788 kullanıcı

Kategoriler

...