0 oy
445 göst.
Aile kategorisinde (664 puan) tarafından
3 aylık bebeğim var 3 aydır çekiyorum geçmek bilmedi ne yapacağım ben bi fikir verin dayanamıyorum artık 

12 Cevaplar

0 oy
(148 puan) tarafından
Yanlış emziriyosun canım büyük ihtimal ben ayva çekirdeğinden jel yapıp kullanmıştım kremlerde var 
(1,239 puan) tarafından
Ayva cekirdegi cok iyi geliyor yara felan yapmiyormus
(664 puan) tarafından
Kremde aldım fayda etmedi bi düzelir gibi oluyor sonra tekrar ediyor tamam ayva çekirdeği yapıyım teşekkür ederim
(1,239 puan) tarafından
Dene bakalim insallah iyi gelir
-Reklam-
0 oy
tarafından
Zeytinyagini bi tavada yak ılısin sur canim benim oyle gecmisti bide ayva cekirdegi jel oluyo oda cok iyi
0 oy
tarafından
Allah analı babalı büyütsün canm sağlıkla büyüt evladını . Bende doğumdan sonra baya çektim o acıyı sanki ruhum çekiliyordu oğlum emerken göz merhemi sürdüm bir kaç gün ve çok şükür geçti canm dene istersen birde birde sünnet olan çocuklara verilen bir yara merhemi vardı adını unuttum oda çok iyi canm her türlü yaraya iyi geliyor bu ikisinden istediğini al  sür emzirmeden önce göğsünü temizle emzir 
(664 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun göz merhemi var ama sizin sürdüğünüzden faklıysa etki etmeyede bilir yinede denerim her şeyi deniyorum geçer inşallah
tarafından
Farketmiyor canm bende evde olanı sürmüştm
(664 puan) tarafından
Tamam onuda deneyeceğim teşekkür ederim canım
tarafından
Rica ederim canm
0 oy
(152 puan) tarafından
Biraz maliyetli ama alabilrsen almanı tavsiye edyrm ertesi gune acı sancı bse kalmıyo meme ucu için gümüş bi demir var canm silvernurse ürünün adı
(664 puan) tarafından
Oda çok fazla kuzum ya duydum ama doğumdan sonra alsaydım olabilirdi şimdi biraz geç oldu sanki
0 oy
(44,928 puan) tarafından
Lansinoh bana çok iyi gelmisti
(664 puan) tarafından
Lanolin kullandım büyük bir etkisi olmadı
0 oy
tarafından
Lansinoh krem kullan canım geçmiş olsun 
(664 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım lanolin kullandım büyük bir etkisi olmadı
tarafından
Inşallah işe yarar canım bende çok çektim
0 oy
(3,702 puan) tarafından
Aynı şey bende de vardi ne yaptıysam geçmedi sadece emzirme den önce kendi sutumle ıslatıp öyle emzirdim yavaş yavaş geçti 
(664 puan) tarafından
Kuzum onuda denedim yok şaştım kaldım bende azalıyor gibi oluyor sonra tekrar başlıyor
0 oy
(2,039 puan) tarafından
Göğsünü kuru kuru çektiği için oluyor canım emzirme öncesi göğsünden bir iki damla süt çıkarıp bebeğini emzirmeye öyle başla sonrasında tekrar sütünle göğsünü ıslat ve eğer yara varsa eczaneden bir yara kremi alıp onu kullan nemlendirici değil ama direkt yara kremi olarak isteyin 
(664 puan) tarafından
Tamam bide öyle deneyim teşekkür ederim
(2,039 puan) tarafından
Ben bu şekilde geçirdim kuzum ağlayarak emziriyordum kızım acıkıp ağlamaya başlayınca bende onunla beraber ağlıyordum bir sürü şey denedim ama çare olmadı goguslerimin birinin ucu yarıldı digerinin derisi soyuldu sagmaya kalktım biberonun içi kan doldu kremler tavsiyeler en son bu şekilde kurtuldum canım hatta ikinci doğumda direkt bunu uyguladım hiç ağrı sizi yara olmadı
(664 puan) tarafından
Kullandığın bir krem ismi var mı canım çok teşekkür ederim
(2,039 puan) tarafından
Thiocilline benim kullandığım kremin adı buydu canım sadece 2 gece bunu sürdüm oda çok uzun süre durmadı zaten göğsümde kızım ağlayıp meme isteyene kadar yalnız sonrasında göğsünü iyi yıkamayı unutma
(664 puan) tarafından
Benim baya yarık seninde mi öyleydi
(2,039 puan) tarafından
Aynen canım sanki bıçakla 2-3 parçaya ayrılmış gibiydi diğerinin de ucunun komple derisi soyulmustu
0 oy
tarafından

Ilk oglumda bende3 ay çektim  ikinciyi dogurdum bepanten götürmüştüm hastahaneye ama hic fayda etmedi 2.gun kanamaya başladı hemsire hemen lansinoh aldir esine biraz pahali ama cok etkili demisti aldim hemen kullandim 2 3. Kullanimda farki gördüm zateb 5 ay oldu dogum yapali hala bazen emzirirken o hemsireye dua ederim:)

Allah razi olsun eyy hemşireee<3

(664 puan) tarafından
Yaa keşke bende alsaydım lanolin aldım ne bileyim çok büyük bir etkisi olmadı bilseydim ondan alırdım
0 oy
(1,287 puan) tarafından
Canım bende iki tane doğurdum temiz bi poşeti kesip göğsüme bırakıyordum 15 20 gün böyle sonra çıkarıyordum hiç yara olmadı 3 ay geçmiş yine bi dene belki iyileşir geçmiş olsun
(664 puan) tarafından
Yok kuzum onu 1 ay önce yaptım mahvetti yumuşadı iyileşmek bilmedi
0 oy
(5,332 puan) tarafından
Badem yağı sür kuzum  geçer
(664 puan) tarafından
Üzerine poşet fln mı koyacağım
(5,332 puan) tarafından
Çocuk emersede sorun olmaz bilgin olsun kuzum
(5,332 puan) tarafından
Yok kuzum bişey koyma leke yapmaz kıyafete
(664 puan) tarafından
Tamam canım zaten evde vardı sürdüm teşekkürler
(5,332 puan) tarafından
Rica ederim kuzum şifa olsun
0 oy
(38 puan) tarafından
bebeğinde pamukcuk olabilir doktora git bence 
(664 puan) tarafından
Evet bende ondan şüpheleniyorum gittim ilaç verdi azalır gibi oluyor sonra tekrar ediyor

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 102 göst.
0 oy
22 cevap 462 göst.
16 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Emine S (16,928 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 77 göst.
3 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Eeg (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 60 göst.
1 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Eylmahmet (45 puan) tarafından soruldu