0 oy
538 göst.
Diğer kategorisinde (6,048 puan) tarafından
Kızlar arkadaşım için soruyorum geceden beri inanılmaz gaz cikariyormus. Zaten haftası da geldi . Şu an çok bastırdığıni söylüyor. Ama sancı falan yok. Bebek kendini topluyormus çok. Tuvalet hissi varmış ama gidince yokmuş. Sanki içime gaz bombası atmışlar diyor:) sizce fazla gaz çıkarmak da doğum belirtisi olabilir mi?

2 Cevaplar

0 oy
(1,550 puan) tarafından
Doktor doğum belirtisi olarak karnın sertleşir ve bebek Bi yere toplanır dedi. Doğum sancısı hemen geçmez dedi. O sertliği gaz sanıyor olabilir mi ki
(1,550 puan) tarafından
33 hafta oldum hala aynı :) hani değerlendirebilsek kombiye aktarıp evi ısıtırım bir kaç saat o derece :) arkadaşın da sağlıkla kavuşsun inşallah şimdilik sancıları takip etmesi gerekecek anladığım kadarıyla
(6,048 puan) tarafından
Sancısı yok ama 10 dk da bir bebek kasılıyor diyor. Ya ilk bebegindede sancısı yoktu suni sancıyla doğurdu. Normal sancı nasıldır bilmem falan diyordu. Bende diyorum acaba on dk da bir gelen sancı da o bebek kasılması mi sanıyor.
(6,048 puan) tarafından
Aroma kat bari gazına ev güzel koksun:)))))
(1,550 puan) tarafından
Yok ya sancı bebek üzerinden değil belden veya kasıktan giriyor. Bi nst çektirme zamanı gelmiş bence onun :)

Alllahtan kokmuyor yoksa oğlum da kocam da soğur benden :))))
(6,048 puan) tarafından
Ya geçen de sancıyla gitti yalancı sanciymis ama iki gün yatırdılar bebeğin kalp atışları düzensiz demişlerdi. Sonra düzeldi doguramadan çıktı.  Nst ye çok girdi. Bakalım akşama doğru azalmazsa bı daha gitsin.. bu arada biz aile boyu pirtlariz o yüzden soğuma durumu olmuyor :)))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bence o bebeğin baskısını gaz sanıyor bebek sıkıştırıyor onu
(6,048 puan) tarafından
Hayır gazını rahatlıkla cikarabiliyormus. Ama ayriyeten bebek hem kendini toplayıp hem baskı yapıyormuş.

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 1,058 göst.
14 Mart 2021 Diğer kategorisinde & (137 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 156 göst.
0 oy
4 cevap 1,442 göst.
0 oy
2 cevap 239 göst.
12 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Cio2012 (241 puan) tarafından soruldu

Kategoriler