0 oy
85 göst.
Diğer kategorisinde (1,077 puan) tarafından
Kizlar öncelikle merhaba, nasilsiniz umarım iyisinizdir. 9 aylık bir kızım var. Gün içerisinde elimden geldiğince vakit geçiriyorum onunla. Kitap okuyorum 1 2 hikaye, kuklaları var onlarla oyuncaklarıyla oynuyoruz. Bultakları takıyorum o bozuyor derken günler böyle geçiyor. Bana az geliyor bakıyorum bazı anneler aşırı güzel etkinlikler yapıyor. Ama yetişemiyorum araştırıp bulup yapmaya. Derin temizlik falan zaten yapamıyorum 2 günde bir dip köşe ev sil süpür toz al yemek çamaşır bulaşık ancak bunlara yetişebiliyorum. Geri kalan vakitte onunla geçiyor. Benim gibi olan var mı? Acaba benim yapmadığım etkinlikler yüzünden çocuğum eksik mi kalıyor bunları aşırı kafama takıyorum. Umarım yalnız değilimdir. Ya da basit etkinlik önerisi olan varsa onu da alabilirim :)

1 cevap

0 oy
tarafından

Iyiyiz canim benim ne güzelsin masaAllah öncelikle dur bi iltifatimi edeyim<3:)

Sonralikla ben yeterli buldum ya zaten bir yasına falan gelsin ufaktan disari cikarsiniz vs hava alirsiniz. Benim arkadaşım var cocuk gelisimi mezunu evi kres gibi genellikle onunla takiliyoruz çocuklar aralarinda oynuyorlar o yuzden pek etkinlik bilmiyorum ama evin icinde araba bisiklet vs aldim onlarla oynuyoruz, top oynuyoruz, mesela eşya saklamaca oynuyoruz tabi benimki 19 aylik o aylari unuttum aslinda :))

(1,077 puan) tarafından
Ya çok teşekkür ederim çok naziksiniz :)

Tabi siz o dönemleri unutmuşsunuzdur, bir de arkadaşınız size çok büyük avantaj sağlamış bende taşınacağım kızıma da bana da arkadaş birini bulurum diye dua ediyorum. Sosyalleşmesi de aşırı önemli çünkü. :)
tarafından
Insaallah ikinize de bir arkadas cikar biz arkadaslarimla beraber hamilelik gecirdik beraber dogum yaptık beraber buyutuyoruz oyle denk geldi :)))
(1,077 puan) tarafından
Ay çok güzel olmuş cidden. Sizin adınıza çok sevindim darısı bana inşallah:)
tarafından
InsaAllah canim♡
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 196 göst.
26 Mayıs 2024 Kültür-Sanat kategorisinde Emineninanesii (4,749 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 67 göst.
0 oy
5 cevap 108 göst.
0 oy
10 cevap 114 göst.

405,892 soru

12,165,167 cevap

36,621 kullanıcı

...