0 oy
156 göst.
Aile kategorisinde (23 puan) tarafından
Kizlar merhaba benim kizim premature dogdu basindan beridir heo istahsiz yemekleri zorla yediriyorum bazende kendi istiyor ama su bir haftadir hicbir sekilde yemek yemek istemiyor en sevdigi seyleri bile ne yapicagimi sasirdim gelisimini cok etkiliyo bu durum size sormak istedigim sey acaba acikmiyor olabilirmi kahvaltisini yapiyo baskadq bisey yemiyo erkenmi veriyorum acaba bu yuzdenmi reddediyo ne sıklıklq beslenmeli bu yastaki cocuklar arq ogun falan hic yemiyo zaten

3 Cevaplar

0 oy
(1,245 puan) tarafından
Midesinde bi sorun olabilirmi canm yada başka bi rahatsızlığı 
(1,245 puan) tarafından
Yemesi lazım aslında yersen sana bunu veririm desen
(23 puan) tarafından
Yok cnm neler denedim istemiyo ya zaten hep boyle istqhsiz ama bu sefer tamamen kesti yemeyi iyice strese girdim acaba kendi istemesinimi beklesem istermi
(1,245 puan) tarafından
Yok canm beklenirmi bekleme kendi eline ver kendisi yesin
(23 puan) tarafından
Onudq denedim eliyle vicikini cikartiyo bi kere bile goturmuyo agzina valla sqsirdim ne yapcami doktora goturdum cocuk bu zaman zaman istahsiz olur yemez deyip gonderdi zaten gelisim geriligi var premature dogdugu ocin
(1,245 puan) tarafından
Bilmiyorum canm valla
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çorba felan içmiyor mu pankek yapsan köfte felan 
(23 puan) tarafından
Corbq sadece tarhana iciyo onudq bi ogun yesjn daha yemez 1 hafta unutcak anca oyle
tarafından
Inşallah düzelir
0 oy
(92 puan) tarafından
Tam benim kızımı anlattın zorla yemek yediriyodum yetersiz beslendiği için çok üzülüyodum doktora götürdüm easyfishoil multi verdi içinde hem omega3 hem multivitamin var yemeklerden alamadığı vitamin eksikliğini gidermiş oldu omega3 zaten sağlıklı gelişim için çok önemli. Kullandıkça da yavaş yavaş iştahı açıldı tavsiye ederim
(23 puan) tarafından
Banada vitaminix verdi doktor henuz faydasını görmedim anne olmak o kadar zorki :( insan kendini yiyip bitiriyor resmen kocaların umrunda degil valla

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 543 göst.
18 Haziran 2023 Aile kategorisinde Aytu (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 137 göst.
0 oy
1 cevap 86 göst.
18 Haziran 2023 Aile kategorisinde Aytu (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 694 göst.
19 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde Selmaaa❤ (4,103 puan) tarafından soruldu