0 oy
179 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (389 puan) tarafından
Yemek yedim tatlı çay içtim 3 bardak biskuviyle biraz uyudum dinlendim kalktım ama halen göğüslerim çok çok haifif neden böyle oldu yaa bebeğim daha 10 günlük mama var evde ama gorumcemin korkusundan saklamisim veremiyorum kaynanama söyler diye

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

Soylesin ne olacak da bebek ac mi kaliyor sutunu sag bi bak istersen az mi cok mu

(389 puan) tarafından
Ya geliyor süt ama.gosgusler hafif düne kadar bile şişti
tarafından
Terbiye olmuşsundur dicem ama daha erken gibi geldi
(389 puan) tarafından
Ne yapcam peki kuzum kalkıp yine çay icsemmi
tarafından
Isırgan cayi iyimis diye duymustum birde su caydan daha yararlidir
(389 puan) tarafından
Su da içiyorum valla
-Reklam-
0 oy
tarafından
Mama vermekten neden çekiniyorsun ki canım?

Anne sütüne ek mama veriyorum ben şu anda 9 günlüğüz. Doktor önerdi ha bizim sarılık durumumuz var o ayrı 
(389 puan) tarafından
Yok ağlamıyor ama mizmizlaniyor göğüsümu bugün hiç emmek istemedi mesela
(85 puan) tarafından
Süt gelmediği için de emmek istemiyor olabilir belki, memeyi emmek istemeyip mamayı içerse süt az geliyor diyebiliriz.
(389 puan) tarafından
Peki ne yapabilirim süt gelmesi icin
(85 puan) tarafından
Et ,tavuk, balık ,bulgur pilavı ,bol yeşillikli salata, yoğurt, sodalı ayran , hurma, incir ,kuru kayısı ,bol su ve uyku .Rızık Allah tan Ya Rezzak Ya Latif çek inşaAllah sütün olur bol bol.
(389 puan) tarafından
Allah razı olsun kuzum♥️
0 oy
(389 puan) tarafından
Postum yukarı ciksin
0 oy
tarafından
Canım kaynanan konuşsun dursun bak sürekli bu yönden derdini anlatıyorsun alttan alma ver cevaplarını umursama diyoruz yine aynısı yapıyorsun yavrum çocuğunun aç kalmasını mı istersin kaynananın laf söylememesini mi istersin artık bana afakanlar basıyor gelip o görümcenide kaynananıda dövesim var nasıl insan bunlar ya eşine de taviz verme aç ağzını yum gözünü
(389 puan) tarafından
Offf evet çok haklısın ama ne yapım bende yoruldum bıktım bunlardan çıkıp gitmiyor gitseydi oğlumla vakit geçirirdim ten teması kurup aramızdaki sevgiyi cogaltirdim ama bir şey yapamıyorum ki herşeye laf söz ediyirlsr
tarafından
Sen kimseye bakmayacaksın benim eşimde annesinden duyduğu lafları bana kendi demiş gibi söylüyordu bende tersledim hepiniz doktor mu kesildiniz başıma diye daha birşey söylemiyor gerekirse çıkma odandan kilitle kapını otur bebeğinle en güzel zamanlarını bir kaç ***** yüzünden heba etme gözünde büyütüyorsunuz sen bir kere başını kaldırsan onlara gerisinde gelir
tarafından
Bu arada annen gelmedi mi yanına
(389 puan) tarafından
Yok gelemedi ölsem unutmam ama zor.gunumde kimsesiz gibiydim hiçbirine hakkım helal degil

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 331 göst.
29 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Saliha22 (706 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 62 göst.
4 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elif3405 (153 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 130 göst.
11 Mart 2024 Diğer kategorisinde Nrc04 (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 158 göst.
5 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,006 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,438,087 soru

23,644,586 cevap

308,111 kullanıcı

...