0 oy
571 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (889 puan) tarafından
Gerçekten o kadar üzgünüm ki eşim normal de alkol alan birisi uzun zamandır içmiyordu eski postlarımdan bilenler bilir bu gün iş saati geldi meğerse izinliymis tost yaptm gitmeden yesin diye yedi tostu telefonu çaldı gitti .. 8 buçuk gibi geldi yüzünü yıkadı ağzında nane sakız çiğniyor kokuyu aldım ya yemin ederim bildiğiniz içki kokusu ama yemin ediyor içmedim ben diye daha önce babam bile konuştu onla şimdi onları üzmek istemiyorum ama bu hakmidir yaa bu saate kadar nerdeydin diyorum.. sanane diyor seni ilgilendirmrz diyor tabi üste çıkmalar o kadar zoruma gitti ki arkamdan iş çevirmesi beni adam yerine bile koyup izinli olduğunu söylemedi..allah rızası için akıl istiyorum sizden ağlıyorum şu anda..

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Bu 3 aylar da Rabbım akıl versin canim diyecek bırsey yok Allahtan korkmayan senden hıc korkmaz 
(889 puan) tarafından
Hep o lanet arkadaşları yüzünden ona dedim ya onlar ya ben..
tarafından
Ah ah su cevre yok mı ınsaşlah akıl olur
(889 puan) tarafından
Dediğim yanlış olmuş mu sizce
tarafından
Bence dogru evli bir erkek yerını evini huzurunu bilmeli seciminı de yapmalı
(826 puan) tarafından
Minibalın annesine katılıyorum bende doğru demişsin evli olmasa bile insan kendini kötü yola sokan çevresinden uzaklaşmalı
(889 puan) tarafından
O varya arkadaşlarını bırakmaz ama beni bırakır o kadar içim açıyor ki anlatamam
tarafından
Rabbım bu mubarek gunler de dogru yolu goster sın ınsallah canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Şu alkol alanları Allah ıslah etsin sundursunn doğru yola soksunn rabbim 
0 oy
tarafından
Ahh nedir senin bu çektiğin çok derdin var belli uyku sorunun da bu yüzden bnce kafaya taktiğin için ne hali varsa görsün boşuna yemin etmesin içmişse eğer size acıyorum bn 
0 oy
(12 puan) tarafından
Erkekler öyle malsef bir de üste çıkıyorlar  haklıyken haksız durumun da buluyrouz kendimizi biliyorum zor ama kendinizi üzmeyin bugun de üstelemeyin sakin kafayla konuşun derim
0 oy
tarafından
Seni nasil ilgilendirmiyormus aynısını sen de yap bakalim teline cevap verme gece gec eve git seni ilgilendirmez de ne olacak sonuç 
0 oy
(478 puan) tarafından
Merhaba,

Asla vazgeçmezler. Benim babam içerdi. Kesinlikle laf söyletmezdi. Size tavsiyem en azından size yalan söyleyip arkanızdan iş çevirmesin. Belli ki buna devam edecek. Siz de oturun anlaşın. Icecekse keyfine içsin ama size nerede ne yaptığını söylesin. Rahatsız edecek derecede içmesin. Yoksa inada biner iş her şey daha kötü olur emin olun...

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 1,135 göst.
14 Mart 2021 Diğer kategorisinde Mehmetcan Emir (889 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 325 göst.
12 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde sinemxx (85 puan) tarafından soruldu
+3 oy
36 cevap 1,494 göst.
14 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 1,984 göst.