Elimde şuan 450 tl para var Allah helalinden bereket versin. Birikim yapmak yada kurban parası toplamak istiyorum. Şuan alışveriş için biseye ihtiyacımız yok ama eşim ben de de onda da 5 kuruş yok diye biliyor. Soylesem almaz ama yine de bilmesin istiyorum. Bide bugün Fabrika 250 tl alışveriş kartı vermiş. Esimde kredi kartı maaş kartı kullanır ama ne limitini bilirim nede ne de ne kadar olduğunu. Bugün pasta istedim önce param yok dedi evet parası yok ama kart kullanıyor sonra gidip alayım dedi ama ben istemedim. Aklım karışık
Yarın oğlumun maması ve bezi bitince zor durumda kalmasın diye 50 yada 150 var dicem isterse tabiki de veririm ama bilmiyorum ya yine de söylemek istemiyorum
Hiç demiyorum demem de gerek yok çocuklarıma harcıyorum birisi para verince
Eşim bna verir verdiğini unutur geri yada hatırlasa bile hepsini hatırlamaz bn şu kadar verdin desem ha tamam der ama Bnce şöyle saklanmalı şimdi para verince bizdeki paraya güvenip ellerindeki harcıyorlar sonra biriktir diye verdiğini geri istiyor sonra da harcanıp gidiyor o yüzden bna verdiğini bazen unutur Bnde hatırlatmam
Saçımı boyatmak için 350 vermişti 250 boyattim 100 duruyordu montumun cebine koymuşum bir o vardı onuda eşim buldu ben unutmuşum
Bi para saklayamayan ben miyim acaba 4 sene oldu hiç daha para saklamadım ama hep karti bende olur
Ben esimden ne zaman para saklasam o paranın hayrını görmüyorum ya kayboluyor ya da bereketsiz bir sekilde çar çur ediyorum o yüzden saklamiyorum kenarda da 1 liram yok başıma bişey gelse dım dızlak ortada kalırım
Ben saklıyorum çünkü eşim para harcamayı, dağıtmayı çok seviyor. Bak mesela geçen gün eşimin kuzeni geldi eşiyle falan onların arabasıyla turlamaya çıktık çocuklarda gezsin diye bu sefer tutturdular hadi bize gidelim kalalım diye yok haftaya falan desekte emrivaki yaptılar aldılar götürdüler bizi 1 saatlik yol bu arada inan cebinde 30 TL vardı sadece eşim nasıl korktu ya çocuğun biseye ihtiyacı olursa dönüşte yol parası yetmezse diye tabi ben hoop çıkardım cuzdandan 100 TL ama nasıl rahatladı aslında 500 vardida 100u gösterdim kalandan haberi yok
1,493,352 soru
24,400,060 cevap
350,072 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın