37+5 de akşam saat 6 gibi 15 dk bi sancılarım başladı saat 10 gibi 10 dk 7 dk bire düştü belden kasığa vuruyodu annemgilin evine gittik eşimle o sabah ise gitcegi için Annemgilde gece 3 de sancılarım arttı 5 dk bi ve şiddetli tuvalete kalktgiimda su sızması gibi oldu annemi uyandırdım hastaneye giderken yolda suyum geldi saat 4 de 3 cm açılma ile yatisim yapıldı ama sancılar 5 dk bi gelio eşime yarın akşama anca doğum yapar demişler fakat saat 8 doğru sancılarım arttı 3 dk bi ve çok yoğun bana ebe daha sen yarın akşama doğrusun niye bagriyosun dedi diğer ebe geldi muane etti sen bağırmakta halkıymışsın 7 cm olmus dedi doktorlar geldi bana bi ıkın dedi ıkınmamla bebeğin başı gelmesi bi oldu doktor hemen bağırdı başı geldi doğum baslio yatağı çevirin ve doktorları dinledim 3 ıkınma ile kızım doğdu sabah 8.20 de ben panik atak hastasıyım buna ragmen sorun yasamadim size tavsiyem içinizi rahat tututun bişey olmayacağına inanın ve Rabbime bizim için hangi doğum hayırlıysa onu nasip et die dua edin sancıyı iyiki evde çekmişim ve doğum anına kadar hep inşirah süresini okudum sürekli çok rahatlattı