0 oy
190 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Her gun sabah ve aksam hemen hemen ayni saatlerde bir kac saatlik aglama krizleri var ne yaparsak yapalim susturamiyoruz kucaga alma sallama pışpışlama anlik susturuyo ama biraktigimiz gibi ciglik cigliga aglamaya devam ediyo gunde 4 defa sab simplex kullaniyorum doktorumuz verdi ilk gunler iyi gelir gibi oldu ama artik o da fayda etmiyo. Kolik bebek anneleri sizce bebegim kolik mi bir de eger kolikse siz bu sureci nasil atlattiniz ya da atlatiyosunuz deneyimlerinizi paylasir misiniz? Bu arada bebegim yarin 1 aylik olacak.

4 Cevaplar

0 oy
(3,740 puan) tarafından
Nursey halvey diye bir damla var onu dene canım oda çok etkili birde elinizde sallayarak yani baddaniyenin içine koyun esinle sallayın fön makinesi sesini açın sakinleşir 
tarafından
Oyle sakinlesiyo canim zaten ama biraktigimiz gibi yeniden aglamaya basliyo
-Reklam-
0 oy
tarafından
6. Aya kadar akşam 6-11 arasında ağlama saatlerimiz vardı gündüzleride yatırınca yapıyordu ben 3. Ayında anakucağı aldım biraz rahat ettim orda kolay yapıyordu gazını yatmayı seviyordu büyüdükçe geçiyor bio Gaia kullandık biz 
tarafından
Anakucagi var da onda da durmuyo ki biogaia iyi geldi mi peki
tarafından
Biz ilk doğduğu zaman önerdi doktor  bio gaia 40 çıkınca biraz kullandık o dönemde dokundu 2,5 aylık falandı kullanmaya başladığımızda tuvaletini 5-6 gün bazen daha geç sürede yapıyordu 3 aydan sonra o düzenlenmiş oldu
tarafından
Canim tuvaletini yapmadan sorun yok kabiz degil gunde 2-3 defa yapiyo gaz cikarmasi da iyi ama demek ki yeterli degil karni dokununca taş gibi saat yonunde masaj yapinca ya da ayaklariyla bisiklet hareketi yaptirinca rahatliyo ama sonra yine basliyo
0 oy
(2,100 puan) tarafından
Benim kızım komikti ilk 2 buçuk ay hiç bisi fayda etmedi sussun diye kucağımda deli gb koltuklarda zipladigimi bilirim ağzında memem damla mamla hiç bisi işe yaramıyor maalesef 2 buçuk aydan sonra beyaz gürültü  seşi sakinleştirip uyutuyordu bu süreçte durmuyor diye hayatımın hatasını yapıp sallamaya baslaďim saatlerce ayağımda sallıyordum uyuyordu sonra ayagimdan bırakınca uyanıyordu neyse 5 aylıkken ankaraya memlekete gittik orda iyice çıldırdı ayakta sallamayı orda unuttu ama düzeni bozulduğu için şimdi 7 ayımıza girdik şimdi şimdi rahatladık çok şükür mecbur cekiceksin canım 
tarafından
Ben de ayagimda salliyorum uyuyo gorunuyo biraktigim an gozlerini açıyo alistirmakla alakasi yok bebegim iyi olsun her yolu denerim ama bi yerden sonra insanda derman kalmiyo
(2,100 puan) tarafından
Işte öyle olmuyor rutine giriyor hep ayakta uyumak istiyordu isim gücüm kalıyordu çocuk sarhoş gb oluyordu uyumuyorda  zaten bende diyordum uyuzunda tek nasıl olursa olsun ama bu ona zarar veriyor masaj hareketleri yaptır dualar aç ninniler söyle beyaz gürültü aç o çok işe yarıyor Allah yardımcın olsun
tarafından
Alisiyo zaten ben yeri geliyo onu birakip yemek yiyemiyorum tuvalete gidemiyorum cunku uyuyo diye biraktigim her an aglama krizlerine giriyo dua açıyorum oyle duruyo ama dedigim gibi hepsi gecici kendini uykuya tam anlamiyla vermiyo en ufak biseyde uyaniyo
(454 puan) tarafından
Ayy ayni bendeee yaa cok zor kplik bi bebegi susturmak hic bisey faydq etmiyor saatlerce agliyor bende ayagimda sallamaya alistirdim 8 aylik oldu hala salliyorum nasil biraktiricam bilmiyom :(
(2,100 puan) tarafından
Valla ben memlekete gittim orda düzeni bozulunca unuttu sallamayı çok zor oldu
0 oy
tarafından
Sanırım kolik canım 4 ay cektım herseye dunya para harcadım hıc bırısı fayda etmedi bunun tek ilacı zaman zamanla gecıyor 
tarafından
Öyle mi diyosun? Çözümü olsa da gecici olur sanirim zaten biz de her yolu deniyoruz ama gecici cozumler oluyo.
tarafından
Ne yazıkkı gelsın anlık canım tek care zaman
tarafından
Sagol canim Allah butun annelerin yardimcisi olsun insallah

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 156 göst.
0 oy
1 cevap 118 göst.
0 oy
8 cevap 315 göst.
31 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu