0 oy
188 göst.
Diğer kategorisinde (5,400 puan) tarafından
Bebeğimiz hala yoğun bakımda anne sütü olsa daha çabuk iyileşirrmiş ama kardeşimin hiç sütü gelmiyor ilk gün vardi bebek hiç emmedi sonra da yoğun bakıma alınınca bu iyice üzüldü sütü çekildi. Sağıyor sadece azıcık sarı su geliyor.bildiğiniz yöntemler var mi? Ne sütü  arttırır bitki çayı falan bildiğiniz var mi. 

9 Cevaplar

0 oy
(12,771 puan) tarafından
Eczanede damla oluyo cnm süt için çaylar onları içsin hoşaf yapın o sarı su dediğin önemli onu sagdikca bebek emdikçe gelir inşallah bol su içsin ve istirahat önemli 
(5,400 puan) tarafından
Tamam teşekkürler bugün hastaneden çıkacak, bebek kalıyor ona süt sağıp  göndermesi lazım
-Reklam-
0 oy
(2,040 puan) tarafından
Sütü yoksa da bile her yarım saatte bir sagsin sagarak arttırabilir ancak tabi bol su birde sabah akşam bir bardak suya iki kaşık üzüm pekmezi karıştırıp içsin inşallah tez zamanda kavuşur bebeğine 
(5,400 puan) tarafından
Teşekkürler canım ❤
0 oy
tarafından
Anason rezene iyi gelir cnm
(5,400 puan) tarafından
Teşekkürler canım ❤
0 oy
tarafından
Benim çocuğumun 2 Side yoğun bakımda kaldı çay hiç içmedim süt arttırıcı damla Aldım, bide sürekli meyve suyu tüketiyordum 
(5,400 puan) tarafından
Damla işe yaradı mı canım
0 oy
(889 puan) tarafından
Canım bol bol birşeyler yesin o şimdi üzüntüden yiyemez karnını doyursun süt yapan çaylardan içsin ve sağsın sütünü gelecektir sütü mutlaka üzüntü yapmasin 
(5,400 puan) tarafından
Zorla birşeyler yiyor  :(
(889 puan) tarafından
Yesin canım zorlasın kendini
0 oy
tarafından
Laktamax kapsül var eczaneden bılabılrsınız ılık dusa sokun ve elektrikli pompa ile az az da gelse sagın gogusunu dusyayken de besmele cekın elinizle sagın suyun altında 
(5,400 puan) tarafından
Teşekkürler canım ❤
tarafından
Sifa olsun ınsallah canım ❤️
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Yemeklerden yarim saat önce dereotu cignemek. Tahin helvasi. Bol su. Bi de galactago damla. Bestlak damla da olur. Denemekten vazgecmeyin
(5,400 puan) tarafından
Teşekkürler canım ❤ mecburen sağması lazım
0 oy
(5,726 puan) tarafından
Canım o bebek olmadığı için gelmiyordur süt emdikçe geliyor çünkü. İlk sagdigi ağız sütü var hafif Sarı renk o bile şifa olur eczanede çaylar var sütler var bol su icsin inşallah olur
(5,400 puan) tarafından
Teşekkürler canım ❤
0 oy
tarafından
Kardesinin goguslerne sıcak havlu koyun ve sirtina masaj yapın benimde kizm 1ay kuvezde yattı ben hep elle sağdım hastnye gonderdm sütü 
(5,400 puan) tarafından
Tamam eve gidecek bugün zaten sicak havlu uygular rezene aldırdık inşallah gelir sütü

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 1,051 göst.
0 oy
9 cevap 740 göst.
5 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Aygün24 (1,340 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 192 göst.
+1 oy
5 cevap 104 göst.
16 Şubat 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fermel02 (209 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,422 soru

23,693,445 cevap

311,135 kullanıcı

...