Arkadaşlar ilk defa böyle bir yere böyle bi konuda bişeyler yazacam çok daraldığım için yazıyorum.. Herkes gibi bende eşimin ailesinden muzdaripim... Eşim kamu sektöründe çalışan maaşı olan birisi yani. Fakat ailesinin maddi olarak durumları kötü kayınvalidem ile birlik oturuyor eltiim ve eşinin bir kazancı yok.. hal böyle olunca eşim yardımlarını maddi olarak asla esirgemiyor. Bizim de düğün borcumuZ olduğu halde düğünümüzü eşim kendisi yaptı. Anlayacağınız evlendim borç batağının içinde buldum kendimi ve sürekli para para diye dolanan insanlar.. ve bu süreçlerde yıpratıcı haketmediğim bir sürü şey yaşadım ve yaşamaya devam ediyorum. Alıştım dedim ki artık sallamıyım kendimden kısmıyım ne olacaksa olsun... Onlarıda anlamaya çalıştım. Eltimin üç tane çocuğu var onların bütün masrafları da bizde. Ben onlardan farklı bi şehirde oturuyorum.. ama evlendiğmin 1. Haftasında yiğenleri yanımıza gelmek için yeltendiler herkesin evi ocağı ya da ne biliyim bişey yaparken yakışır mı yakışmaz mı diye hiç düşünmediler... O kadar yıldım,bunaldım ve bezdim ki bu yüzden memlekte bile gitmek istemiyorum. Eşimde ailesine fazlasıyla düşkün ve aşırı saf asla kendi fikirlerini söyleyemez karşı çıkamaz bazı şeylere ben karşı çıktığım için kötü bile oldum. Anlayacağınız tamamen kullanılıyor eşim... Şimdi de yiğenine burdan iş bulmuş buraya getirecek ve ben bunu tesadüfem öğrendim onu tek yollamazlar kayınvalidemle gelir. İstemiyorum dediğim halde pekte bi şey elime geçmedi. Yiğeni ile aramda 5 yaş var 18 17 yaşlarında tam hızlı Zamanlarında birisi yani asla olacak iş değil. Eşimin bana sormadan böyle bi karar vermesine mi yoksa bu kadar abartmasına mı (sanki sadece onun ailesi var) yoksa istemediğimi söylediğim halde beni takmayaşına mı yanayım. Ben ne yapacağımı şaşırdım nasıl bir yol izleyecem onu bile bilmiyorum kendi evimde rahat edemiycem...