0 oy
243 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
Merhaba 3 gun once adetimin 4.gunu  spiral taktirdim ve kanamam bitti .iliski yasamada problem olurmu sizce kayabilirmi.korkuyorum acikcasi.doktor kanaman kesilince iliski yasayabilirsin dedi..

6 Cevaplar

0 oy
tarafından

Spiral i sen mi takdın kızz benmi yanlış anladım 

tarafından
Ahahahaa Yok kiz ben nasi takim doktor tatki
tarafından
Kızz cadı şaşırdım kaldım düzelt yazını hahaaaa ayy ne güldüm
tarafından
Bende cok guldun boyle anlasilinca.dur duzeltim
-Reklam-
0 oy
(45,230 puan) tarafından
Bilmiyom en tirstigim şey ☺️
0 oy
tarafından
Az önce bebek bölümünde biri yazmış spiral taktırdım doktor 10gün ilişkı yasak dedi diye daha rahim agzın kapanmamıştır kayabilir yani
tarafından
Evet o postu bende gordum.bana kanaman kesilince gir dedi.benim lanamam yok hic adetim bitti bigun yikanicam
tarafından
Ama özellikle adetliyken agır iş yapma agır kaldırma rahım agzı açık oluyor ve kayabiliyor. Ben daha taktıramadım taktırdıgım zamanda her ay kontrole gitmeyi düşünüyorum kayıp kaymadıgını ögrenmek için
tarafından
Canim bende biray sonra kontrole gidicem .zatwn bu ilk takisim deyil.adetliken taktim.taktiktan donra kanamam baya oldu adetle birlikte.bugunde adetim bitti  doktor kanaman kesilince iliskiye girebilirsin dedi.bi fikir alimvdedim 3 aydir adami uzak tutuom
tarafından
O zaman senin bünyen spirali kabul etmiyor. Doktor girebilirsin dediyse onu dinle
tarafından
Canim yok yanlis anlattim galiba .40 m bitikten biray sonra adet gordum ve 4.gunu taktirdim.doktor kanaman kesilince girebilirsin dedi benimbde adetim bitti kanamam yok.ondan soruyorum
0 oy
(22,058 puan) tarafından
10 gün ilişki yasak caniko
tarafından
Bizim iş carsamba carşaba dolanir a dondü
(22,058 puan) tarafından
Hahaha :D guldurdun vala
tarafından
Napim kiz oyle oldu ama
0 oy
tarafından
1 hafta ilişki yasak canım 
0 oy
(2,047 puan) tarafından
15 gün ilişki yasak onu takan doktor nasıl doktor? 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 343 göst.
26 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde edamustu4535 (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 131 göst.
15 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Glcnkbba (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 152 göst.
9 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Safbiri66 (103 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 559 göst.
5 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Glcnm (275 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,502,193 soru

24,527,683 cevap

359,846 kullanıcı

...