0 oy
180 göst.
Diğer kategorisinde (572 puan) tarafından

Asla durmuyor yerinde emekleyerek heryeri karistirmak istiyor. Kucagimda furmuyor 1 dk sarilamiyorum hemen kaciyor bana sarilsin istiyorum sarilip saatlerce oyle kalmak istiyorum :D 1 sn durmuyo zayif kaldi bu hareketliligi yuzunden kiloda almiyor dun babasinib kucagina koydum yatar vaziyette diyoki babasi aaa ne guzel duruyo nolur dur kalkma yalvaririm dur diyo oda hasret cocugunu kucaklamaya ben gibi bizimki dururmu cirlayarak kalkti sıkınca da bagiriyor totosunun ustune oturmuyo 1 dk bilr ne zaman sarilir boynuma kalir oyle 

8 Cevaplar

+1 oy
(2,360 puan) tarafından

Benim 11 aylik benimkide Du rmuyir :D

-Reklam-
0 oy
(854 puan) tarafından
Bizimki 1 yaşında 1 aydir yuruyo artık allaha dua ediyrm azicik dursun diye masallahlari var asla durmuyo bnde yuruyo diye seviniyrm 1 aydir sevinci gecmedi sanirim durmayn bebe bunlar 
(572 puan) tarafından
Yaa nasil yurumeye basladi bizimkide bu ay girdi yasina 27sinde elini tutnca yuruyor tutunmadan 4 5 saniye duruyo ne zmn yururki
(854 puan) tarafından
Yanlış bisey mi dedim canim
(572 puan) tarafından
Yoo yanlis bisey demissin gibimi cevap verdim :D bizimkinin durumunu anlattim ne zmaan yurur diye sordum sizinde yuruyormusya durumu anlattim ne zaman sonra yürüdü diye sordum
(854 puan) tarafından
11 aylikken yurudu kuzum her bebek kendine özel yurur en kisa zmanda insallah surekli eşinizle karşılıklı durun gel gel yapin adim atinca alkis yapın kendine güvensin yurur insallah
0 oy
(122,990 puan) tarafından
13 aylik hic durmuyoo
0 oy
tarafından
Benim 20 aylık asla durmaz hep hasretim valla :))
0 oy
tarafından

Biz saniye sayardımkkaç saniye kucakta duracak DİE Allah sabır versin Valla zor benim 2 oldu daha beter olduk eli yetişiyor her yere :D

0 oy
tarafından
Oğlum 10 aylıkken yürümeye başladı oymuş. Bir daha asla oturmadı durmadı 16 aylık bı uyurken duruyor asla kendini opturmez sıkıntıya hiç gelemiyor 
(572 puan) tarafından
Bizimkide boyle gidicek galiba babasina diycem bidaha yapalim bu sevdirmiyo :D
0 oy
(6,859 puan) tarafından

Benim ki 7 buçuk aylık çok güzel duruyor ha bire kucak istiyor farkındalık yaratayim dedim :D asgdgxgvf

(572 puan) tarafından
Bizimki 7 aylikkende durmuyodu
(6,859 puan) tarafından
Ne güzel cnm :) benm kızım 33 haftalık  prematüre doğdu o yüzden biraz daha geriden geliyor
0 oy
(7,441 puan) tarafından
Bu durumu 6 aydan bu yana yaşıyorum şimdi bir yasinda asla durmak bilmiyor birde sınırlı istediği olmayınca kendini yerden yere vuruyor 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 191 göst.
21 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Neslihankce (1,947 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 293 göst.
17 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sevcanyurdada (56 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 364 göst.
18 Ağustos 2024 Aile kategorisinde Yarin (64 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 276 göst.
3 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Esra93 (231 puan) tarafından soruldu

405,938 soru

12,167,699 cevap

36,631 kullanıcı

...