Yok artık ne bu acele
Eşim köye gideceğini söyledi bende tamam git dedim kendisi eşyalarını hazırladı evden çıkacağı zaman bana sende gelcen mi bende hayr dedim gideceği zaman sordu sonra bana elizani hazırla dedi yani bebegimizi bebeğim daha 3 aylık onuda köye getirecekmiş bende elizan bi yere gidemez benle kalcak dedim oda ben onu kiye getirmezsem beni eve almazlar dedi bende o zaman gitme dedim inatlastik getiririm getiremezsin diye kucağıma aldım kızımı yatak odasına gittim kapıyı kitledim kapıya falan vurdu eşim Sonra kızımbüyük tuvaletini yaptı kapıyı açmak zorunda kaldım.cunku bezi solandaydi kapıyı açtım kızımın altını temizledim sonra bende elizani almaya çalıştı bende vermedim o benm benden almasın köye getiremezsin dedim o sen kimin çocuğunu kimden kiskaniyisun dedi o daha küçük anneye ihtiyacı var sana bırakıp köye gondermem dedim biz bu ara yine itisiyoruz birbirimizi itekliyoruz sonra ben ağlamaya başladım ben ona bi önceki gün sormuştum beni seviyon mu diye oda vana hayır demişti benim çok zoruma gitmişti neden bana bunu yapiyosun madem bni sevmiyosun çık hytimdan dedim ama elizani sana vermem dedim sonra elizan ağladı uyuttum kızımı koltukta oturuyodu git evimden cik hytimdan madem bni se miyisun kpi orda dedim gidicek oldu ama gitmedi o zamn bn giderim dedim evden göndermedi bana mantık evliliği yaptığımızı söyleyip duruyor bnde madem bizimki mantık evliliği bana kızımı ver hangi kadına gidiyosan git dedim hala ben ağlıyorum ama bi yandan kızımı sallıyorum bu mutfağa gitti çay demledi karnını doyurdu akşam oldu kızımı beşine yatırmaya gittim yatak odasına oda yatak odasında yatıyordu sarıldım içim el vermedi sonra izin ağladı kalktım mama yattım karnını doyurdum yorganın içine yattım o yorganin dışında bana sarirsana dedim oda hava çok sıcak sen yorganın altındasın dedi ben bişey demedim aradan bi kaç dakka geçti sonra sarıldı sen bu sevip sevmeme konusuna çok takınmışsın dedi bana gerçekten sevdiğini hissetmiyorum seven insan yapmaz kıymaz dedim oda ben sevdiğimi bello edemiyorum dedi yalan söylüyosun belli edebiliyosun dedim gercekten istese belli ediyo sonra sabh oldu kalktık kahvalti hazirla dedi kalktim cayi koydum caninjn istedigi bisey varmi dite sormaya geldim kapida kalakaldım soramadım sormadan mutfağa geldim biseylet hazirladim ise giderken çokerttin beni yaşlanırdın dedi şöle akşama kime gideyim iyiye kotuyemi hangi kadına gideyim dedi izin veriyon mu dedi bende naparsan yap dedim şimdide ise gitti şuan iste napiyim kızlar söyleyin bana napiyim değersiz sevgisiz hissediyorum kendimi çok yoruldum artik
Senin tam 18 gün önceki yazdığın post annenin evine gitmeyi düşündüğün post smdide böyle bı adamdan ikinciyi istiyorsun ve annemde yanımda diyosun ÇOK BÜYÜK ÇELİŞİYOSUN KAAAAARDEŞ ...
1,489,103 soru
24,339,608 cevap
345,983 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın