0 oy
257 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (17 puan) tarafından
Hanımlarrr eşim yurt dışında ve ben yakında Allah kısmet ederse bebeğimin cinsiyetini öğreneceğim sizce eşime cinsiyetini nasil sürpriz yaparak söyleyebilirim?Yanina gidemiyorum kargo dahi gönderemiyorum çok uzakta ne yapsam sizce?Fikirleriniz benim için değerli.

3 Cevaplar

0 oy
(285 puan) tarafından
Canım çok zor eşten ayrı bu duyguları yaşamak ama en güzel sürpriz kutu yapmak olabilir kız yada erkek bebeğine patik zıbın falan alabilirsin 
(17 puan) tarafından
Ayy canım kutu yapsam bile benimle olacak resim atmak durumunda kalicam kargo da yollayamiyorum başka ne yapabilirim ki? Evet canım çok hemde çok zor
(285 puan) tarafından
Eşin hicmi gelmicek canım
(17 puan) tarafından
Gelecek canim da anca doğuma yetişir
(2,528 puan) tarafından
görüntülü ara balon yaptır patlat :)
(17 puan) tarafından
☺️Güzel fikir
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eşten zor valla bu duyguları yasamak görüntülü  ara canim patik al göster ekranda başka gelmedi aklıma 
(17 puan) tarafından
Tamam canim teşekkür ederim.
0 oy
tarafından
Canım görüntülü konuşuyorsunuz dur bi küçük patik veya zibin alıp ultrason kagidiyla mujdeni verebilirsin biri de videoya ceksin esinin tepkisini falan
(17 puan) tarafından
Aa güzel fikir canim evet konuşuyoruz öyle yapabilirim benimde aklıma WhatsApp profilini cinsiyetine göre renkle mi değiştirsem ya pembe ya mavi yada renk olarak durum mu atsam?
tarafından
Bence öyle yapma esine özel supriz yap şimdi duruma atcan durumla mi cinsiyetini öğrencem cocumun diyebilir
(17 puan) tarafından
Aaa evet canım çok iyi dedin gerçekten ben bı an düşünemedim

İlgili sorular

+3 oy
11 cevap 448 göst.
+1 oy
6 cevap 174 göst.
0 oy
5 cevap 377 göst.
23 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Ayse1nur. (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 266 göst.