İçimi artık birine dökmezsem delirebilirim nolur kınamayın çok çaresizim sırf bunun için üyelik açtım belki yazdiklariniz destek olur. Benim annem babam 7-8 yıldır ayrı öncesinde de aile gibi değillerdi zaten sonunda boşandılar. Annem internet bağımlısı bı oyun sitesinde sürekli ve başka adamlarla konuşuyor Ben evlenmeden önce konuşma yakalamıştım çok büyük kavga ettik sözde bıraktı geçen sene virüsten önce ona gittiğimizde bı kadın ismiyle biri aradı iş yerinden diye yalan söyledi bı açtı adam sesi alo diyo eşim var diye korktum bişey diyemedim camdan kafasını uzatıp konuşup kapattı nerdeyse aşağı atlayacakti öyle pis bı durumdu hiç konusmadim kalktık eve geldik sonra virüs oldu zaten hiç evine adım atmadım ama eminim hala var o olmasa başkasıyla konuşur babamla evliyken bile yakalamıştım şimdi yalnızken hiç durmuyodur. Keşke biriyle evlenmek istese doğru düzgün asla karşı çıkmam ama bu igrencligi canımı çok yakiyo kızlar ona gidecek olduğumda yada bize gelecek olduğunda akla karayı seciyo o telefon çantadan asla cikmiyo görüşmeyi keseyim diyorum ama eşime nasıl açıklarım bilmiyorum annemle bu durumu konuşsam hicbisey değişmeyecek ama midem kaldırmıyo çok çaresizim ben ne yapabilirim nolur kınamayın arkadaşlarıma güvenip anlatamıyorum eşime böyle biseyi açıklayamam içimde kaldıkça beni öldürüyo ben ne yapabilirim
Annenin namuslu olmadığını mı düşünüyorsun evlenecektir belki de
1,487,605 soru
24,318,483 cevap
345,197 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın