0 oy
216 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Doktor olmadığı için gösteremedım 

Sonuçlarım normal mı 

image

1 cevap

0 oy
(6,857 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Bel emari dimi bu L 5 te hafif bişi var sanirim Cnm. 
tarafından
Evet canm bel ağrısı için gıtmıştım
(6,857 puan) tarafından
Yani bildiğim kadarıyla herkes te L 4 L5 sıkıntılı oluyor . Fıtık başlangıcı olabilir . Bilemedim kuzum.
tarafından
Anladım canım teşekkür ederim
Aslında 2008 de fıtık başlangı var demiştı doktor
Ama şuan ne durumda bilmiyorum
Birde hamıleyım belim çok zorluyor
(6,857 puan) tarafından
Aynen zaten bel ağrısını bu yapıyor disk ile alakalı
 Fıtık minimal olarak oluşmuşta olabilir yani. Bacaklarda Ağrı'da yapabilir cnm bu..
(6,857 puan) tarafından
Yine en dogrusunj doktorun söyler sanailac verir büyük ihtimal krem vs hamilelik sürecinde kullanabilecegin.
tarafından
En çok bel ve kalça ağrısı çekiyorum cnm
(6,857 puan) tarafından
Magnezyum kullansan aşkım ya hem agrilarina iyi gelir işte doktorundan çok ağrın oluyor ise günde 2 verir yoksa 1 tanede içersin maden suyu iç günlük bı tane. Magnezyum erken doğum riskini kaşılmalara ağrılara çok iyi geliyor
tarafından
Allah razı olsun cnm
Doktor a gidince yazdıracam inşallah
(6,857 puan) tarafından
Ne demek Cnm sen yine çok ayakta kalma sana bı tavsiye vereyim.. otururken bele 2 kat yük biner ve senin ağrıların daha cogalir ya ayakta yada uzanarak dur. Hamilesin ya yan yatarken bacak arana yastık koy bunu normal hayatında da yap beline yük bindirme yani. Hadi kendine iyi bak cnm
tarafından
Evet canm aynen uturunca belim daha çok ağrıyor demek o yuzden oluyor
(6,857 puan) tarafından
Aynen Cnm oturma normal hayatta da öyledir sen bide hamilesin daha çok yük biniyor..oturcaksan illaki sırtını destekle muhakkak dik otur cnm
tarafından
Tmm cnm Allah razı olsun ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 70 göst.
14 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Happymommy (1,995 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 49 göst.
6 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ceylinim (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 66 göst.
10 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Maviş annesi (116 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 244 göst.
1 Nisan 2023 Diğer kategorisinde .SU. (5,407 puan) tarafından soruldu

410,335 soru

12,340,169 cevap

39,582 kullanıcı

Kategoriler

...