0 oy
79 göst.
Aile kategorisinde (1 puan) tarafından
Hanımlar iyi akşamlar diliyorum yaklaşık 8 aydir evliyim başlarda idy iltihabı geçirdim fitil vs kullandım eşimde ilaç kullandı geçti ama tekrarladı şubat ayında erken adet oldum mart ayında ise geç oldum hem kahverengi geldi hemde yogun ağrımm oldu adetten 2 hafta geçti hamile değilim şüphe yok ilişki olmadı ama kahverengi leke ve bel ağrım var sizce neden miyom vs olabilir mi daha önce basıma gelmedi. Cevaplar için teşekkürler

3 Cevaplar

0 oy
(2,458 puan) tarafından
Kadın doğuma git canım geçmiş olsun
(1 puan) tarafından
Teşekkür ederim zeynep hanım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yaa tabiki bir doktor en iyisini bilir gitmeden teşhis asla konulamaz ama ablamda adet zamanında önce kahve lekeler geldi sonra Dr gitti çikolata kisti olmuş. Küçük bir operasyon ile almışlar di. Demem o ki ihmal etme akıntı her zman bir şey habercisidir
(1 puan) tarafından
Cevap için teşekkür ederim bende çikolata kistinden şüphelendim ee nasıl belirtileri vardı acaba
0 oy
tarafından
Aynı durumdayım randevu aldım sende görün cnm 
(1 puan) tarafından
Geçmiş olsun yaren hanım bugun sabah ve akşam geldi yarın ve diğer günleride takip edicem koyu sarı da geliyo iğrenç bi durum ama :/
tarafından
Sanada geçmiş olsun canım benim kahverengi akınti ve kan lekelenmem oluyor cnm 8 günü geciyir hala devam ediyor 12 nisana randevu buldum anca cnm

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 23 göst.
0 oy
0 cevap 23 göst.
30 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Buket166 (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 50 göst.
4 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Dilek6363 (683 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 47 göst.
14 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nur_lina (82 puan) tarafından soruldu

406,356 soru

12,184,284 cevap

36,687 kullanıcı

...