Kızlar mesajlar atan olmuş öncelikle çok teşekkür ederim merak ettiğiniz için Allah razı olsun ❤️ ve bir davşancık doğurdum sabah 8 de ameliyathaneye aldılar spinal ile doğum yapıcaktım fakat sadece sol tarafım uyuştu sağım uyuşmadı ve tamamen uyutyldum ne olduğunu anlamadan gözlerimi açtığımda herşey bitmişti ameliyathanedeydim ve ağlamaya başladım doktorum o an elimi tutup herşey bitti korkma bebeğin iyi ve aielnln yanında odaya çıkarıldı dedi odaya girdiğim de yavrumu gördüm o masumiyeti bakışları asla tarif edemem asla.. Sütüm hemen gelmedi ama bol bol vazgeçmedim emziridm şimdi azda olsa gene geliyor taburcu olduk eve geldik şimdi beşinde aylarca karnımda taşıdığım tekme atınca hayaller kurduğum yavrum çok şükür Rabbime kokusu üzerime o kadar sindi ki ellerimi yıkamak istemiyorum yavrum kokuyor tek duam Rabbim hamişlerii yavrularına tez vakitte sağlıkla kavuştursun annelere ise yavrularını sağlıkla büyütmyi nasip etsin duygularımın tarifi yok....
Aklımdaydın cnm merak ediyordum bugün senin için kaç kez girdim uygulama belki post açmışsındır diye
Gözün aydın allah analı babalı büyütsün inşallah kuzum
Ohh çok şükür sende sağ salim kurtuldun yavruna kavuştun sağlıkla büyüt kuzum
Canım benim Rabbim saglıklı huzurlu musmutlu bir ömrü olsun haftaya bende amaliyatla alacaklar ve tek duymak istediğim sey bebegin iyi aile verdik demeleri
Gözün aydın olsun canım Allah musmutku büyümeyi yetişip koca adam olmayı nasip etsin hayırlı olsun kurtuldun sende
Ayy hadi gözün aydın canım benm
Sağlıkla büyüsün inşallah
İyimisiniz cnm 2Nzde
Çok sükür Gozün aydın kuzum guzel gunlerde saglikla buyusun eymen efe
Anammm bir hamiş daha doğurdu bir minnak daha dünyaya gözlerini açtı maşallah canım çok şükür kurtulmuşsun darısı bize inşallah
Benimde sezeryan olma ihtimali var
Nasılsın canım ağrın varmı
Hayirli olsun simdi goguslerij acir sonra sutun bol bol gelmey baslar bu aralar mersk etme
1,436,744 soru
23,625,189 cevap
307,008 kullanıcı